Supply Chain (Store Layout) Associate στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Lidl Ελλάς
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα
Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ' αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Supply Chain (Store Layout) Associate!

Η θέση

Η θέση σου θα μπορούσε να λέγεται και image maker, μιας και η εικόνα των καταστημάτων μας εξαρτάται από τη δική σου ματιά! Η διαρρύθμιση των ραφιών είναι το δυνατό σου σημείο και συμμετέχεις στους ανασχεδιασμούς, τις ανακατατάξεις και τις ανακαινίσεις όταν χρειάζονται. Βλέπεις τη “μεγάλη εικόνα” των καταστημάτων και τα προσαρμόζεις ανάλογα με την εποχικότητα αλλά και τις διάφορες τάσεις.

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

• Είσαι μέλος μια 4μελούς ομάδας του Τομέα Supply Chain στο Τμήμα Store Layout, στις εγκαταστάσεις μας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.
• Συμμετέχεις στον σχεδιασμό και τη διαρρύθμιση των ραφιών και των προϊόντων σε αυτά.
• Είσαι εκεί και υποστηρίζεις την ομάδα όταν ανοίγουν νέα καταστήματα.
• Συμμετέχεις σε διαφορετικά projects του τομέα σου όπως στη δημιουργία σχεδίων για νέο κατάστημα, στο στήσιμο κάθε εποχής όπως Πάσχα, Χριστούγεννα, καλοκαίρι κλπ.
• Κάνεις συχνές επισκέψεις σε καταστήματα τόσο της Lidl όσο και του ανταγωνισμού για να έχεις μια “μεγαλύτερη εικόνα” των τάσεων της εποχής.
Επικοινωνείς με τις Περιφέρειες και άλλα τμήματα του Τομέα σου για τον μεταξύ σας συντονισμό.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

• Έχεις ανώτατες σπουδές σε Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή κάποιο συναφή τομέα.
• Έχεις τουλάχιστον 1 έτος προϋπηρεσία στο Λιανικό Εμπόριο.
• Χειρίζεσαι πολύ καλά το MS Office.
• Μιλάς καλά Αγγλικά ή Γερμανικά.
• Έχεις δίπλωμα οδήγησης και την ικανότητα να ταξιδεύεις όταν χρειάζεται.

Μην ξεχνάς πως από σένα εξαρτάται ένα μεγάλο κομμάτι της ικανοποίησης των πελατών μας αλλά και της ομάδας, της οποίας διαμορφώνεις την καθημερινότητα. Αν βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτή τη θέση και “βλέπεις” ήδη πώς θέλεις να μοιάζουν τα ράφια των καταστημάτων μας, τότε έπρεπε ήδη να έχεις αιτηθεί για τη θέση!

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε και φέτος Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:
Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 1.150₠. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις τα 1.610₠ μικτά.
Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1 μήνας: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και παίρνεις το μισθό σου από την πρώτη μέρα.
Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι' αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.
Πολιτική τηλεργασίας: Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που συνδυάζει τηλεργασία και φυσική παρουσία στο γραφείο.
Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.

Έλα στο #teamLidl!
Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

PAPASPIROU
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Barista με γνώσεις μπουφέ, από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Μαρούσι.ΠαροχέςΕυχάριστο περιβάλλονΙκανοποιητικές αποδοχέςΑπαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Αθήνα
Lichnos beach hotel
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Lichnos Beach στην Πάργα επιθυμεί να προσλάβει Sous Maître για την τουριστική σεζόν 2024. Απαραίτητη προϋπόθεση η προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία 5 αστέρων Η εταιρία προσφέρει: Άριστες συνθήκες εργασίες σε πολυτελές και επαγγελματικό περιβάλλον Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών...
Αθήνα
Εταιρία σφαγής και εμπορίας κρέατος αναζητά ηλεκτρολόγο-τεχνικό-συντηρητή για τις εγκαταστάσεις της Περιγραφή εργασίας: Εκτέλεση ελέγχου, παρακολούθησης και συντήρησης των ηλεκτρολογικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων & ΔικτύωνΕκτέλεση διορθωτικών παρεμβάσεων όπου χρειάζεταιΕυθύνη για τη συντήρηση εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων ισχυρών και ασθενών ρευμάτων, τον...
Αθήνα