Οδηγοί / Delivery

Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Τα Ζαχαροπλαστεία Kωνσταντινίδης σε προσκαλούν να γίνεις μέλος της πιο γλυκιάς ομάδας!Στείλε μας το βιογραφικό σου για τη θέση:Οδηγοί / Delivery – ΘεσσαλονίκηΑπαραίτητα προσόντα:


  • Δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής

  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση

  • Επιθυμητή η γνώση της αγγλικής γλώσσας

  • Εξοικείωση με τη χρήση Η/Υ θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν

  • Αποτελεσματική συνεργασία με συναδέλφους και προϊσταμένους

  • Πολύ καλή επικοινωνία

  • Ομαδικό πνεύμα

  • Κατοχή βιβλιαρίου / πιστοποιητικού υγείας για επαγγέλματα εστίασης


Σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να απασχοληθείς σε ένα περιβάλλον όπου μπορείς να μάθεις, να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς.Αποστολή βιογραφικών με φαξ στο 210 7718358 ή μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

DCP HELLAS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Εταιρεία DCP HELLAS LTD, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών-εξαγωγών-υπερχονδρικού εμπορίου τροφίμων, ζητά οδηγό για το τμήμα παράδοσης παραγγελιών. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Θεσσαλονίκη
Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Τα Zαχαροπλαστεία Kωνσταντινίδης σας προσκαλούν να γίνεις μέλος της πιο γλυκιάς ομάδας! Στείλτε μας το βιογραφικό σου για τη θέση: Ζαχαροπλάστης-τρια – Θεσσαλονίκη Περιγραφή θέσης: Συμμετοχή στην ποιοτική παρασκευή και στην άριστη εμφάνιση των προϊόντων μας Παροχή της καλύτερης δυνατής...
Θεσσαλονίκη
ΓΙΟΥΡΟΣΤΗΛ ΑΒΕΤΕ ΑΕ (EUROSTEEL AE)
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η ΓΙΟΥΡΟΣΤΗΛ ΑΒΕΤΕ ΑΕ (EUROSTEEL AE) είναι μια σχεδόν αμιγώς εξαγωγική επιχείρηση με μακροχρόνια εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση στο χώρο της εμπορίας και ανακατασκευής μηχανημάτων σιδήρου μπετόν. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της ζητά να εντάξει στο δυναμικό της:...
Θεσσαλονίκη