Υδραυλικοί & Βοηθοί Υδραυλικοί

ΥΔΡΩTECH
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ζητούνται Υδραυλικοί & Βοηθοί υδραυλικοί για υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Γνώσεις και πτυχίο στο αντικείμενο
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Συνέπεια και Επαγγελματισμός

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ζητείται Ψυκτικός - Βοηθός ψυκτικού - Εργατοτεχνίτης - Ανειδίκευτος από εταιρεία κλιματισμού - εξαερισμού - επαγγελματική ψύξη με έδρα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Πυλαία).Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Δίπλωμα οδήγησηςΔιάθεση για εργασίαΣυνέπεια και ΕπαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΙΛΙΚΩΝ-ΚΑΦΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται υπάλληλος με προϋπηρεσία για κατάστημα ψιλικών-καφέ στη περιοχή της Τριανδρίας για να καλύψει τη θέση του Barista - Ταμία. Θέση εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Διάθεση για εργασίαΣυνεπεια και επαγγελματισμοςΑπαραίτητη προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενοΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Πωλητής / Πωλήτρια B2B σε βιοτεχνία επεξεργασίας χάρτου με έδρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Καθήκοντα:Προώθηση των προϊόντων τόσο στα υφιστάμενα σημεία πώλησης όσο και σε νέο πελατολόγιοΑπαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΓνώση Αγγλικών Εξοικείωση με την νέα τεχνολογία Επαγγελματική...
Θεσσαλονίκη