Υπάλληλος γραμματειακής υποστήριξης

ALL4HOME
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ωραιόκαστρο

Εισαγωγική Εμπορική και Κατασκευαστική Εταιρεία Ηλεκτρικών Ειδών & Ειδών Θέρμανσης & Επίπλων, με έδρα το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ζητά υποψήφιους/ες, για να αναλάβουν την θέση Γραμματέα.

Απαραίτητη η άπταιστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

Απαραίτητη δυνατότητα ταξιδιών.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Σχετική εργασιακή εμπειρία απαραίτητη!
  • Γνώση Η/Υ, internet, Microsoft Office, open cart
  • Άπταιστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Επαγγελματική παρουσία & συμπεριφορά

Παροχές:

  • Υψηλές αποδοχές
  • Ασφάλιση
  • Bonus απόδοσης
Παρακαλούνται μόνο οι σοβαρά ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι με σχετική εργασιακή εμπειρία, να αποστείλουν πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα, με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Η εταιρεία ift Rosenheim Hellas, εταίρος του κοινοποιημένου φορέα δοκιμών και πιστοποιήσεων ift Rosenheim, δραστηριοποιείται στον κλάδο δοκιμών και πιστοποίησης σε κουφώματα, υαλοπετάσματα και γενικά σε οικοδομικά υλικά με έδρα τη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετεί τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου, Τουρκίας και...
Ωραιόκαστρο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΡΟΥΧΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εταιρεία εκτυπώσεων ρούχων στην περιοχή του Ωραιοκάστρου αναζητά υπάλληλο εκτυπωτηρίου ρούχων.Είδος Απασχόλησης: Πλήρης απασχόλησηΑπαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση εργασίας (εκτύπωση ρούχων) επιθυμητήΚάρτα ανεργίαςΠαροχές:Βασικός μισθός5ήμερο 8ωρο Πρωινή εργασία 9:00-17:00
Ωραιόκαστρο
Ν ΜΟΥΤΣΟΥΛΗΣ ΑΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται υπάλληλος για την κάλυψη της θέσης του Βοηθού Χειριστή ανυψωτικού μηχανήματος-Κλαρκ στην εταιρία Νίκος Μουτσούλης ΑΕ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης(Δευτέρα-Παρασκευή) Ωράριο εργασίας 08:00-16:00.Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία μη απαραίτητη, ωστόσο θα συνεκτιμηθεί αν υπάρχειΠαροχές:
Ωραιόκαστρο