Εργάτης Παραγωγής

ARING S.A.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Η ARING S.A., θυγατρική εταιρίας της ARIVIA S.A. ηγέτιδα εταιρία παραγωγής προϊόντων φυτικής προέλευσης και, μεταξύ άλλων, κάτοχος του σήματος Violife, με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 60 χώρες, αναζητά ικανούς και προσηλωμένους στον στόχο συνεργάτες προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες της ανάγκες στελέχωσης, λόγω της εντυπωσιακής ανάπτυξής της τα τελευταία χρόνια.
Θέλεις να ενταχθείς σε μία δυναμικά αναπτυσσομένη εταιρεία, έχεις πάθος για τα φυτικά προϊόντα, και αναζητάς απεριόριστες προοπτικές εξέλιξης?

Στην ARING S.A. με έδρα την Θεσσαλονίκη, αναζητούμε Εργάτη Παραγωγής.

Σχετικά με τον ρόλο:

  • Γνωρίζει σε βάθος όλες τις διαδικασίες παραγωγής και τον εξοπλισμό και αναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται στις διαδικασίες ή τον εξοπλισμό.
  • Συμβάλλει στις ομαδικές προσπάθειες για επίτευξη των ορισμένων στόχων παραγωγής.
  • Ελέγχει την σωστή ταυτοποίηση, βάρος και αποθήκευση των προϊόντων.

Απαραίτητα Προσόντα:

Απαιτείται
  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Η εμπειρία και η προϋπηρεσία σε εργοστάσια τροφίμων είναι δυνατόν να αντικαταστήσει εν μέρει επιπλέον ακαδημαϊκά προσόντα. Θα ληφθούν υπόψη αντίστοιχες γνώσεις, ικανότητες ή εμπειρία.
  • Κατοχή διπλώματος οδήγησης θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν.
Ο ρόλος εντάσσεται στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Παροχές:

Τα στοιχεία σας παραμένουν εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία μας. Το βιογραφικό σας θα διατηρηθεί στην βάση δεδομένων μας για ένα (1) χρόνο στο ενδεχόμενο μελλοντικής χρήσης του για την ίδια ή άλλη θέση στην εταιρεία μας.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Munkahelyeink.hu
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Munkahelyeink.hu on behalf of:Teleperformance GreeceRepresent a top streaming service, taking advantage of your Spanish language skills!Join our Thessaloniki team and work in the most fantastic industry in the world, delivering wonderful customer experience for the global leading fantasy entertainment brand!Grab...
Θεσσαλονίκη
M.A.G COIFFURE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται κομμωτής, κομμώτρια και όρεξη για δουλειά σε κομμωτήριο στην Καλαμαριά.Απαραίτητα Προσόντα:ΕμπειρίαΕυγένειαΠαροχές:Πλήρης ασφάλισηΆδειεςΔώρα
Θεσσαλονίκη
KALLAS INC
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία KALLAS INCORPORATION A.E., η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των πρώτων υλών τροφίμων αναζητά οδηγό φορτηγού οχήματος στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης.Κύρια καθήκοντα:Έγκαιρη και ασφαλής μεταφορά των προϊόντων σύμφωνα με τους κανόνες της εταιρείας και την νομοθεσία, με σκοπό την...
Θεσσαλονίκη