Υπάλληλος καταστήματος ψιλικών

ΑΛΥΣΙΔΑ MINI MARKET / CAFE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Αλυσίδα mini market / cafe (24h) ζητά, για τα καταστήματά της στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, προσωπικό για την κάλυψη θέσης της παραγωγής καφέ και της διαχείρισης του ταμείου.

Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΖΗΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΕΤΟΥΣΑπαραίτητα Προσόντα:-ΓΝΩΣΗ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΟΥ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕVRESIS.GR-ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ-ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)Παροχές:-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ(1.200)-ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΙΚΑ
Θεσσαλονίκη
ADMIRAL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
H ADMIRAL είναι η Νο1 Ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία 42 χρόνια στο εμπόριο αθλητικών ειδών. Σήμερα, τα αθλητικά σήματα Admiral, Kappa, Maui and Sons και Starter προωθούνται μέσω των 134 Admiral Sport Shops, σε σημεία πώλησης shop...
Θεσσαλονίκη
ΟΥΖΕΡΙ 50 50
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Βοηθός Μάγειρα σε μεζεδοπωλείο - ουζερί στην περιοχή της Πολίχνης.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Η εμπειρία είναι επιθυμητή. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο 2310666656.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη