Πωλητές με άμεση διαθεσιμότητα

Sales and Marketing company
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα
Θέλεις να γίνεις μέρος μιας δυναμικής ομάδας; Ψάχνουμε πωλητή στον οποίο θα δοθούν αμέτρητες εργασιακές ευκαιρίες, η δυνατότητα να βγάλει αρκετά χρήματα συνδυάζοντας τη δουλειά με ένα χαρούμενο/ευχάριστο περιβάλλον! Αν είσαι ενθουσιώδης, δραστήριος και απολαμβάνεις την επικοινωνία με νέους ανθρώπους, τότε αυτή η θέση είναι για εσένα. Δεν έχεις εμπειρία; Κανένα πρόβλημα! Απλά έλα μαζί μας και μάθε πώς να μπορείς να γίνεις επιτυχημένος πωλητής. Στείλε μας το βιογραφικό σου σήμερα για να μάθεις περισσότερα!

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΝΤΕΡΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Δασκάλα Ειδικής Αγωγής με ειδικότητα στον Αυτισμό για παράλληλη στήριξη σε μαθητή 7 ετών . Απαραίτητα Προσόντα:Ευγένεια, υπομονή, μεθοδικότητα, συνέπεια, οργάνωσηΠαροχές:Συζητήσιμες
Αθήνα
VIOMAL SA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΥΡΙΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ/ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ: Διεκπεραίωση και παρακολούθηση των παραγγελιών σε όλα τα στάδια, από την αίτηση μέχρι και την τελική παράδοση. Παρακολούθηση της διαδικασίας υλοποίησης των παραγγελιών/παραδόσεων και αξιολόγηση των ληφθέντων αγαθών και υπηρεσιών για τη διασφάλιση της συμφωνημένης...
Αθήνα
Ναυπηγικό Τεχνικό Γραφείο Πλοίων
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ναυπηγικό τεχνικό γραφείο πλοίων ζητά υπάλληλο γραφείου με πολύ καλή γνώση Αγγλικών και MS Οffice, για εκπόνηση report παχυμετρήσεων ελασμάτων πλοίων. Γνώση προγραμμάτων νηογνωμόνων και AutoCAD επιθυμητή. Πλήρης απασχόληση.
Αθήνα