Υπάλληλος παραγωγής

ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ ΑΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Είμαστε ανώνυμη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού και υγιεινής με ηγετική θέση στην ελληνική και βαλκανική αγορά. Η έδρα μας είναι στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άνω Λιοσίων στην Αττική.

Αναζητούμε Υπάλληλο Παραγωγής:

Καθήκοντα:

  • Παρασκευαστής προϊόντων

Απαραίτητα Προσόντα:

Προφίλ Υποψηφίου:
  • Απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  • Εργατικότητα
  • Συνέπεια

Παροχές:

Προσφέρουμε:
  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Πενθήμερη απασχόληση

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

VOI & NOI
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Κύριες Υπευθυνότητες                                                                                                             Αν είσαι ένας παθιασμένος λάτρης της μόδας, με καλαισθησία στο στυλ και την ποιότητα, τότε θέλουμε εσένα στην ομάδα μας. Είσαι ο άνθρωπος που μπορεί να μεταφέρει την αίσθηση της μόδας σε κάθε βήμα!   Αναζητούμε πωλητές που να...
Αθήνα
KORDAS ARCHITECTS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Interior Designer - Σχεδιαστής για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητα Προσόντα:Άριστη γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων CAD 2D-3D,Δημιρουργικότητα και ευχέρεια στο σχεδιασμό,Καλή γνώση προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας,Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας,Αποστολή δείγματος εργασίας (portfolio): [email protected]Παροχές:
Αθήνα
MISS KISS EE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των  καλλυντικών  με έδρα το Περιστέρι Αττικής, αναζητά Υπάλληλο Παραγωγής. Καθήκοντα: Χειρισμός  μηχανών γεμίσματος Έλεγχος παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος προϊόντων  Εκτέλεση παραγωγικής διαδικασίας του εκάστοτε προϊόντος σύμφωνα με την παραγωγική διαδικασία του προϊόντος....
Αθήνα