Βοηθός Λογιστή

OIKISKOS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Η εταιρία μας ζητά για πρόσληψη Βοηθό Λογιστή στο εργοστάσιο μας στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη προϋπηρεσία 2 ετών
  • γνώση λογιστικών προγραμμάτων Epsilonet
  • Γνώση έκδοσης και καταχώρησης λογιστικών εγγραφών Β’ κατηγορίας βιβλίων


Παροχές:

  • Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, 8:00-16:00
  • Μετακίνηση με αυτοκίνητο της εταιρίας

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

AT OFFICE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Λογιστικό Γραφείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη αναζητά να προσλάβει Bοηθό Λογιστή, για να γίνει μέλος του ανερχόμενου γραφείου μας.Αρμοδιότητες :Τήρηση & Έλεγχος Απλογραφικών βιβλίων.Εγγραφές Διπλογραφικών ΒιβλίωνMy Data Διαβίβαση, Συμφωνία και Χαρακτηρισμός ΠαραστατικώνΔηλώσεις ΦΠΑ, Intrastat, Vies, Παρακρατούμενοι Φόροι, Περιβαλλοντικού Τέλους, Ειδικής Εισφοράς...
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Ψυκτικός - Βοηθός ψυκτικού - Εργατοτεχνίτης - Ανειδίκευτος από εταιρεία κλιματισμού - εξαερισμού - επαγγελματική ψύξη με έδρα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Πυλαία).Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Δίπλωμα οδήγησηςΔιάθεση για εργασίαΣυνέπεια και ΕπαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΙΛΙΚΩΝ-ΚΑΦΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται υπάλληλος με προϋπηρεσία για κατάστημα ψιλικών-καφέ στη περιοχή της Τριανδρίας για να καλύψει τη θέση του Barista - Ταμία. Θέση εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Διάθεση για εργασίαΣυνεπεια και επαγγελματισμοςΑπαραίτητη προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενοΠαροχές:
Θεσσαλονίκη