Δύο νέες θέσεις / πωλήσεις / άμεση έναρξη

Marketing&sales Company
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Δύο νέες θέσεις ανοίγουν στην εταιρεία μας, με κύριες αρμοδιότητες στο τμήμα Marketing και Πωλήσεων.

Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης, με πρωινό ωράριο. Παρέχουμε ένα περιβάλλον συνεργασίας σύγχρονο, φιλικό και νεανικό. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος/η Λυκείου, άμεσα διαθέσιμος/η και κάτοικος Αθηνών.

Ο κύκλος των συνεντεύξεων θα ξεκινήσει 05/04. Όλες οι αιτήσεις θα ληφθούν υπόψιν και θα αξιολογηθούν από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Πολυχώρος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας αναζητά Μάγειρα για τη στελέχωση της ομάδας του. Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΔεξιότητες και Ικανότητες:Πνεύμα συνεργασίας Ομαδικότητα και ευελιξίαΤαχύτητα στην εκτέλεση εργασιώνΠαροχές:
Αθήνα
TRENKWALDER
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Για λογαριασμό μεγάλης εμπορικής επιχείρησης στο Κολωνάκι, αναζητούμε :Υπάλληλο ΑποθήκηςΗ θέση:Απαιτεί Εργατικότητα, συστηματικότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες.Διατήρηση μηχανογραφημένης αποθήκηςΣυσκευασία παραγγελιώνΠαρακολούθηση stock Παραλαβή και αποστολή των εμπορευμάτων καθώς και καταμέτρηση – τακτοποίησηΔιαχείριση επιστροφώνΑπαραίτητα Προσόντα:Ο υποψήφιος:Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει...
Αθήνα
KLEOPAS ALLIOTT AE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Junior Λογιστής Πλήρης απασχόληση - Αθήνα Σκοπός δουλειάς Ως Junior Λογιστής στην ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, θα παρέχετε υποστήριξη στη διαχείριση καθημερινών λογιστικών εργασιών. Θα είστε μέλος μιας ομάδας επαγγελματιών που εργάζονται για τη διατήρηση της συνέπειας  και της διαφάνειας...
Αθήνα