Οδηγός Γ' κατηγορίας

ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Οδηγός Γ' Κατηγορίας σε μεταφορική εταιρεία που να αναλαμβάνει την μεταφορά και διανομή παλετών στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Κύριες αρμοδιότητες :

  • Διανομή παλετών με ηλεκτρικό παλετοφόρο ( χωρίς κουβάλημα )

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα Γ ΄Κατηγορίας
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη

Παροχές:

  • Μόνιμη σύμβαση
  • Πολύ ικανοποιητικός μισθός

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Όμιλος Ξενοδοχειακών, Τουριστικών, Εμπορικών & Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Όμιλος Ξενοδοχειακών, Τουριστικών, Εμπορικών & Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, επιθυμεί άμεσα να προσλάβει :Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας / PR & Social Media ManagerΠροσφέρουμε: Το καλύτερο πακέτο αποδοχών στην Ελληνική αγορά εργασίαςΜόνιμη θέση εργασίαςΠλήρη Ασφάλιση (Κρατική & Ιδιωτική)Ευχάριστο & σύγχρονο εργασιακό περιβάλλονΔυνατότητα...
Θεσσαλονίκη
CAFE BAR
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Zητείται Σερβιτόρος / Σερβιτόρα από Espresso Bar στην περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη.Θέση εργασίας πλήρους/μερικής απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΙκανότητα εργασίας υπό πίεσηΔιάθεση για εργασίαΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
CQS SA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Στη CQS,  Leading Employer in Greece, είμαστε μια ομάδα περισσότερων από 1.200  ανθρώπων που πετυχαίνει κάτι καταπληκτικό καθημερινά, αντιμετωπίζουμε προκλήσεις και κατακτάμε τους στόχους μας!Εάν και εσύ έχεις πάθος για την επίτευξη των στόχων σου και θέλεις να είσαι μέλος...
Θεσσαλονίκη