Παραγωγή & Service

CAFE - BAR
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ζητούνται υποψήφιες για Παραγωγή & Service για Cafe - Bar στην περιοχή του Mediterranean Cosmos για εργασία πλήρους απασχόλησης.

Ωράριο: 8ωρη απασχόληση, δύο βάρδιες (πρωινή & απογευματινή).

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση
  • Επιθυμητό ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

GOODY'S BURGER HOUSE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται υπάλληλος για εργασία στο ταμείο του Goodys Burgerhouse στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, πλησίον του ΙΚΕΑ. Εύκολη πρόσβαση με λεωφορείο (στάση ΙΚΕΑ).Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη η γνώση της αγγλικής γλώσσαςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εμπορική Εταιρεία με έδρα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ζητά να προσλάβει υποψήφιο για την κάλυψη της θέσης του Υπαλλήλου Αποθήκης.ΑρμοδιότητεςΠαραγγελιοληψίαΕτοιμασία παραγγελιώνΘέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα:Απολυτήριο ΛυκείουΚαλή γνώση Αγγλικής γλώσσαςΧειρισμό Η/Υ & γνώση προγραμμάτων MS OfficeΟργανωτικές ικανότητεςΣτρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες Παροχές:Σταθερός μισθός...
Θεσσαλονίκη
THESSBAO
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Μάγειρες σε γνωστό κατάστημα Street Food κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΠαροχές:Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχώνΕυχάριστο περιβάλλον εργασίας
Θεσσαλονίκη