Υπάλληλοι Διαχείρισης Εμπορευμάτων (μερική απασχόληση, ορισμένου χρόνου) στα Τρίκαλα

Lidl Ελλάς
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Αθήνα
Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6700 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ' αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε δύο Υπαλλήλους Διαχείρισης Εμπορευμάτων (μερική απασχόληση, ορισμένου χρόνου).

Η θέση

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα.
Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

• Η βάση σου είναι το Τμήμα Διαχείρισης Εμπορευμάτων στα Τρίκαλα και η αποστολή σου χωρίζεται σε δύο σημαντικά μέρη: τη λογιστική & υποστήριξη των ΙΤ συστημάτων και τη διαχείριση παραγγελιών εμπορευμάτων.
• Είσαι ο άνθρωπός μας σε κάθε απογραφή. Δημιουργείς αναφορές, τσεκάρεις δελτία και καταχωρείς πληροφορίες. Η οργάνωση είναι το μεσαίο σου όνομα!
• Από την άλλη, παραγγελίες εμπορευμάτων και τήρηση προθεσμιών δεν σε τρομάζουν! Κάνεις παραγγελίες, επικοινωνείς με προμηθευτές σε Ελλάδα & εξωτερικό και διασφαλίζεις ότι τα εμπορεύματα φτάνουν έγκαιρα και στις σωστές ποσότητες.
• Έχεις τακτική επικοινωνία με καταστήματα και συνεργαζόμενα τμήματα και υποστηρίζεις σε θέματα IT τα γραφεία.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

• Έχεις πάρει το πτυχίο σου ΑΕΙ/ΤΕΙ και αν έχεις ήδη 2 χρόνια εμπειρία με αντικείμενο Οικονομικά ή Λογιστική, μπορεί να είσαι το τέλειο fit!
• Μιλάς καλά Αγγλικά.
• Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα. Και ειδικά Excel και Word.
Πάνω απ' όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες και έχεις ταλέντο στην επικοινωνία. Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις είναι η οργανωτικότητά σου, που σε βοηθάει να βλέπεις πάντα τον τελικό στόχο.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

• Μηνιαίος μικτός μισθός στα 525₠ για 4ωρη/5ήμερη απασχόληση με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου.
Πρόγραμμα εκπαίδευσης περίπου 2 μηνών: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι' αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου
Πολιτική τηλεργασίας: Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που συνδυάζει τηλεργασία και φυσική παρουσία στο γραφείο.
Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.

Έλα στο #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Συνοπτική Περιγραφή της Θέσης Εργασίας Ο Οδηγός θα έχει την ευθύνη της παραλαβής, του ελέγχου και της φόρτωσης των εμπορευμάτων από τα Κέντρα Διανομής των Πελατών της Εταιρείας, της έγκαιρης και ασφαλούς μεταφοράς τους - σύμφωνα με τους εταιρικούς κανόνες...
Αθήνα
Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα με πάνω από 11.300 εργαζόμενους και μπορείτε να διεκδικήσετε και εσείς μία θέση στη μεγάλη οικογένεια της METRO! Για το νέο μας κατάστημα Cash and Carry στη Δράμα αναζητούμε: ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Οι ...
Αθήνα
Michalis Nourloglou | MIKENOU E.E
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Στο Smash ‘n bun /Αθήνα,Κολωνάκι με την υπογραφή του βραβευμένου  Chef  Μιχάλη Νουρλόγλου, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα από ανθρώπους που να μοιράζονται το πάθος τους για την μαγειρική. Εάν έχετε την θέληση,το πάθος, και τη δημιουργικότητα που χρειάζεται για...
Αθήνα