Βοηθός Λογιστή / Υπεύθυνος αγορών

ΕΜΠΟΡΙΚΗ / ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θέρμη
Από εμπορική/εισαγωγική επιχείρηση με λογιστικά βιβλία Γ' κατηγορίας στην Aνατολική Θεσσαλονίκη ζητείται στέλεχος που θα απασχολείται ως Βοηθός λογιστή και Υπεύθυνος τμήματος εισαγωγών.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία στο αντικείμενο
  • Εμπειρία στη χρήση ERP ( θα εκτιμηθεί εμπειρία στο Soft1)
  • Γνώσεις MS Office και ειδικότερα excel
  • Διάθεση για μάθηση
  • Ομαδικό πνεύμα
  • Οξυδέρκεια

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ποιοι είμαστε Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον...
Θέρμη
ΟΜΙΛΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUBITO
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται έμπειρη Καθαρίστρια - Λαντζιέρα για το κατάστημα Subito της Θέρμης.Παρέχονται ανταγωνιστικές αποδοχές και πλήρες ωράριο εργασίας.Απαραίτητα Προσόντα:Σχετική προϋπηρεσία σε κατάστημα εστίασηςΠαροχές:ΑσφάλισηΠλήρης εργασίαΑνταγωνιστικές αποδοχές
Θέρμη
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ / CATERING
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρία μας αναζητά Βοηθό Ζαχαροπλάστη για την κάλυψη θέσης εργασίας στην περιοχή της Θέρμης.Αφορά πρωινή εργασία πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΔυνατότητα μετακίνησης από και προς την εταιρίαΠαροχές:
Θέρμη