Καθαρίστρια

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΣΚΕΥΑΡΑΚΗΣ
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Καθαρίστρια από κρεοπωλείο στην περιοχή του Φαλήρου.

Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945333531.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΓΛΥΚΟ Μ' ΑΛΑΤΙ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται υποψήφιες για τη θέση Service - Bar από καφέ μπαρ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.Θέσεις εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης (μόνιμη εργασία).Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία σε αντίστοιχη θέσηΠροσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτηΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΤηλέφωνο επικοινωνίας: 2311294303Παροχές:
Θεσσαλονίκη
ΦΙΛΙΠΠΟΥ GRILL & BURGERS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Από το ταχυφαγείο ΦΙΛΙΠΠΟΥ στο Εύοσμο της Θεσσαλονίκης ζητείται Σερβιτόρα - Τηλεφωνήτρια.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μετά τις 12:00 στα τηλέφωνα: 2310 651261 & 6980 944866.Απαραίτητα Προσόντα:Προηγούμενη εμπειρία θα εκτιμηθεί .Παροχές:
Θεσσαλονίκη
ANIMPIRE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Γαζώτρια με μεγάλη εμπειρία από εταιρεία ενδυμάτων και υφασμάτων στον Εύοσμο.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6988258557.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΑπαραίτητη γνώση και των 3 μηχανώνΠαροχές:
Θεσσαλονίκη