Οδηγός Φορτηγού για Χημικά WC

ALBA TEXTILE AGENCY
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Οδηγός Φορτηγού για Χημικά WC στον Νομό Θεσσαλονίκης και στην Χαλκιδική.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα Φορτηγού Γ' Κατηγορίας με ΠΕΙ

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Η αλυσίδα γυμναστήριων BODYFIT αναζητά Τεχνίτη ηλεκτρολόγο - Τεχνικό γενικών καθηκόντων. Αρμοδιότητες :Συντηρήσεις και επιδιορθώσεις των εγκαταστάσεων του δικτύουΤεχνική υποστήριξη σε ανακαινίσεις νέων καταστημάτων του δικτύουΣυντήρηση και φροντίδα εξοπλισμού και μηχανημάτων γυμναστηρίουΜεταφορά προϊόντων στο δίκτυο των καταστημάτων και της αποθήκηςΑπαραίτητα...
Θεσσαλονίκη
Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Ζητείται οδηγός για μερική απασχόληση για πρωινές ώρες σε Αρτοποιείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Τηλέφωνα επικοινωνίας:6974392948& 2310206720Ωρες επικοινωνίας:08:30-18:30Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
Η ΕΔΕΜ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται υπάλληλος για τη θέση Βar / Service από κατάστημα εστίασης στους Αμπελόκηπους.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Επαγγελματική εμπειρία στην θέση BaristaΕπαγγελματική εμπειρία στο service με τη χρήση pdaΠροσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτηΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη