Υπάλληλος Υποδοχής - Κρατήσεων

LEDA VILLAGE RESORT
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Βόλος

Το Leda Village Resort στο Πήλιο αναζητά υποψήφιους για τη θέση

Υπάλληλος Υποδοχής - Κρατήσεων

για την καλοκαιρινή σεζόν 2024.

Περιγραφή καθηκόντων
Ο Υπάλληλος Υποδοχής / Κρατήσεων έχει την ευθύνη για την υποδοχή των πελατών, την άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση αυτών καθώς και την οργάνωση της αναχώρησής τους. Είναι το άτομο που εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών και παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες τουριστικού, πολιτιστικού και πρακτικού χαρακτήρα.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απόφοιτος σχολής με κατεύθυνση σε τουριστικές / ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
  • Άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Μια δεύτερη γλώσσα (γερμανική, σερβική ή γαλλική) θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν.
  • Τουλάχιστον 2-3 έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε ανάλογη θέση
  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ, βασικών ξενοδοχειακών προγραμμάτων, ms office και social media και διαχείριση Channel Manager.
  • Ευγένεια και αξιοπιστία
  • Δυναμική προσωπικότητα με ομαδικό πνεύμα
  • Επαγγελματική εμφάνιση
  • Γνώση προγράμματος μηχανογράφησης

*Απαραίτητη πρόσφατη φωτογραφία.

Παροχές:

  • Διαμονή
  • Πλήρης διατροφή και ασφάλιση

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ζ. & Δ. ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Μεταφορική εταιρεία με έδρα την Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου ,επιθυμεί να προσλάβει Υπάλληλο Λογιστηρίου.Θέση εργασίας πλήρης απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα:Γνώσεις λογιστικής τιμολόγησης και προγραμμάτων ERP.Πτυχίο οικονομικών ή λογιστικής ή διοίκησης επιχειρήσεων. Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας. Άδεια Οδήγησης Αυτοκινήτου.Παροχές:Ικανοποιητικός μισθός .Ασφάλιση.Προοπτική εξέλιξης...
Βόλος
ΡΑΔΙΟ ΚΟΣΜΟΣ
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
To κατάστημα μας αναζητεί υπάλληλο γραφείου μερικής απασχολήσης με ελαφρά προϋπηρεσία πωλήσεων & βασική γνώση λογιστικών. Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητα προσόντα:Προϋπηρεσία 2 ετών λογιστικής Τιμολόγηση προϊόντωνΓνώση ΑγγλικώνΠωλήσεις Παροχές:Ώρες απασχόλησης: 25 - 30 ώρες εβδομαδιαίαΒασικός μισθός μερικής απασχόλησης.
Βόλος
LEDA VILLAGE RESORT
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Το Leda Village Resort στο Πήλιο αναζητά υποψήφιες για τη θέση:Καμαριέρες για την καλοκαιρινή σεζόν 2024.Απαραίτητα Προσόντα:Ελάχιστη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 - 3 ετών σε αντίστοιχη θέσηΆριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσαςΌρεξη για δουλειά, υπευθυνότητα και ταχύτηταΈμφαση στην λεπτομέρεια...
Βόλος