Ζητούνται 2 Πωλητές/τριες

Εμπορικός Αντιπρόσωπος
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Επιτυχημένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Marketing με διακρίσεις και βραβεύσεις πρόκειται να εντάξει στο δυναμικό της 2 νέους υποψηφίους.

Οι κάτοχοι των θέσεων θα είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό και την αποτελεσματική υλοποίηση των προωθητικών ενεργειών της εταιρείας, όπως και για την οργάνωση-ανάπτυξη διαφημιστικής καμπάνιας.

Η θέση είναι ιδανική για εσάς εάν:

  • Είστε απόφοιτος σχολών με κατεύθυνση το Marketing και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Έχετε φιλοδοξία και άριστες επικοινωνιακές ικανότητες
  • Είστε μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης και άμεσα διαθέσιμος

Μέσα από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης (on the job training) σας παρέχουμε τα απαραίτητα εφόδια για τη θέση, ώστε να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρείας και να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις νέες προκλήσεις.

Η αξιολόγηση και η επιλογή θα γίνει μετά από προσωπική συνέντευξη των υποψηφίων σε συνδυασμό με το περιεχόμενο του Βιογραφικού Σημειώματος.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται οδηγός με δίπλωμα Γ' Κατηγορίας από επιχείρηση διανομής τροφίμων σε καταστήματα εστίασης, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και στο τηλέφωνο 6948245427.Απαραίτητα Προσόντα:Δίπλωμα Γ' κατηγορίαςΚάρτα ηλεκτρονικού ταχογράφουΠΕΙΠαροχές:Πλήρης ασφάλιση4ήμερη απασχόλησηΙκανοποιητικός μισθός 900€ καθαρά, με προοπτικές εξέλιξης
Θεσσαλονίκη
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Πωλητής / Πωλήτρια B2B σε βιοτεχνία επεξεργασίας χάρτου με έδρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Καθήκοντα:Προώθηση των προϊόντων τόσο στα υφιστάμενα σημεία πώλησης όσο και σε νέο πελατολόγιοΑπαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΓνώση Αγγλικών Εξοικείωση με την νέα τεχνολογία Επαγγελματική...
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Υπάλληλος διεκπεραίωσης παραγγελιών σε e-shop εσωρούχων στους Αμπελόκηπους.Καθήκοντα:Εξυπηρέτηση πελατών εντός του καταστήματος Τακτοποίηση προϊόντων και διατήρηση μιας καλής εικόνας Οργάνωση και προετοιμασία παραγγελιών Παρακολούθηση και τακτοποίηση ελλείψεων και αναγκώνΑπαραίτητα Προσόντα:Γνώση Η/Υ ΣυνέπειαΔιάθεση για εργασίαΟργανωτικότηταΜεθοδικότηταΠαροχές:
Θεσσαλονίκη