Οδηγός για τριαξονικό φορτηγό με γερανό και αρπάγη (Χειριστής)

ΠΑΜΜΕΤΑΛΙΚΗ ΟΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Οδηγός για Τριαξονικό Φορτηγό με γερανό και αρπάγη (Χειριστής) σε εταιρεία εμπορίας μετάλλων με έδρα την Ευκαρπία Θεσσαλονίκης (περιοχή ΤΙΤΑΝ).

Θέση εργασίας πλήρους εξαήμερης απασχόλησης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310 681722 για περαιτέρω πληροφορίες.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα για τριαξονικό φορτηγό
  • Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση

Επιθυμητά προσόντα:

  • Γνώση των δρόμων της πόλης
  • Άδεια χειριστή γερανού ή βοηθού χειριστή γερανού

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΙΑΤΡΕΙΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Αισθητικός από Ιατρείο στην Τούμπα για να αναλάβει καθήκοντα Αισθητικού και Γραμματείας.Πενθήμερη εργασία (13:00 - 21:00).Απαραίτητα Προσόντα:Ευγένεια Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφοράΥποψήφιες με γνώσεις στη χρήση laser και θεραπειών προσώπου θα εκτιμηθούνΠαροχές:Όλα τα νόμιμα
Θεσσαλονίκη
Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Σερβιτόρος από το μεζεδοπωλείο " Ο κήπος του Θερμαϊκού" .Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310224073Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη η προϋπηρεσία Απαραίτητη η γνώση ΑγγλικώνΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
EUROCOFFEE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εταιρεία διανομής τροφίμων στην περιοχή του Καβαλαρίου Λαγκαδά ζητά να προσλάβει Οδηγό για δρομολόγια εντός του νομού Θεσσαλονίκης. Απαραίτητα Προσόντα:Δίπλωμα Β' ΚατηγορίαςΕργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετώνΔυναμική προσωπικότηταΣτρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένεςΠαροχές:Θέση εργασίας αορίστου χρόνου - 5ήμερη εργασίαΙκανοποιητικός μισθόςΑπόδοση bonus με την επίτευξη...
Θεσσαλονίκη