Καμαριέρα

SANI / IKOS GROUP
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Κως

Εσύ, ποιος θα ήθελες να γίνεις;

Είσαι ο Μελλοντικός μας Ηγέτης; Πιστεύεις ότι έχεις προοπτικές; Αναζητάς κάτι παραπάνω από «μία ακόμα δουλειά», αλλά να ανήκεις σε μία μεγάλη οικογένεια με σκοπό;

Στον Όμιλο Sani/Ikos παίρνουμε την έννοια της Φιλοξενίας πολύ σοβαρά. Καθώς μεγαλώνουμε, με νέα ανοίγματα ξενοδοχείων σχεδόν ετησίως, ο σκοπός μας παραμένει ίδιος, να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας Μαγικές στιγμές, ως τα Κορυφαία Παγκοσμίως Family & Beach ResortTM.

Αν λοιπόν ονειρεύεσαι μία δυναμική καριέρα στη Φιλοξενία, αναζητάς να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες που θα σε διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό, να αναπτύξεις ουσιαστικές σχέσεις και να εξελιχθείς ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας, σε ένα ασφαλή, δυνατό και βιώσιμο οργανισμό, τότε μπορεί να είμαστε το ιδανικό μέρος για εσένα.

Ξενοδοχείο: Ikos Aria
Τοποθεσία: Κως
Σύμβαση: Εποχική
Έναρξη εργασίας: Μάρτιος

Καθήκοντα

Στόχος: Ως καμαριέρα, θα είστε εσείς που θα εξασφαλίσετε αξέχαστες εμπειρίες ιδιωτικότητας και άνεσης δωματίου για τους πελάτες μας.

Αρμοδιότητες: Προετοιμασία του εξοπλισμού και των υλικών. Καθαρισμός των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας της εταιρείας. Εξασφάλιση της άριστης κατάστασης των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων. Αναφορά τυχόν ζημιών. Συνεργασία με άλλα τμήματα του ξενοδοχείου που εμπλέκονται στην εμπειρία περιποίησης του πελάτη στο δωμάτιο.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Ενθουσιώδης και φιλική προσωπικότητα
  • Εργασιακή εμπειρία ως καμαριέρα ή ως καθαρίστρια, ιδανικά σε ξενοδοχειακό περιβάλλον
  • Διακριτική συμπεριφορά και εχεμύθεια

Παροχές:

Τι προσφέρουμε
  • Ομάδα: Να γίνετε μέλος ενός οργανισμού που νοιάζεται για τους ανθρώπους του, το περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες
  • Ανάπτυξη: Να έχετε περιθώρια ανάπτυξης και εξέλιξης μέσω πολυάριθμων ευκαιριών μάθησης, επαγγελματικής ανάπτυξης και επαγγελματικής ανέλιξης.
  • Φροντίδα: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ OLYMPIA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εστιατόριο ελληνικής κουζίνας & θαλασσινών στην Κω, ζητά να προσλάβει Σερβιτόρο & Βοηθό Σερβιτόρου για τη σεζόν 2024.Εποχικές θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.Παρέχεται επιπρόσθετα διαμονή & διατροφή.Απαραίτητα Προσόντα:Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέσηΓνώση Αγγλικής γλώσσας Επικοινωνιακές δεξιότητες Θετική διάθεση προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση...
Κως
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 330 ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Α' Σερβιτόρος για Main Bar ξενοδοχειου 4* Half Board στην Καρδάμαινα, Κω. Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία απαραίτητηΓνώση Αγγλικής γλώσσας απαραίτητη Παροχές:Διατροφή, διαμονήΠολύ καλό πακέτο αποδοχώνΕυχάριστο περιβάλλον με σταθερούς πελάτες
Κως
ATLANTICA HOTELS & RESORTS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Atlantica Hotels & Resorts, μια από τις πιο γρήγορα ανελισσόμενες εταιρίεςστην Ελλάδα και στην Κύπρο, αναζητά για το 5* ξενοδοχείο της εταιρίαςAtlantica Marmari Palace Magic Lifeστο Μαστιχάρι της Κω κατά τη σεζόν 2024:Υπεύθυνη Λινοθήκης Απαραίτητα Προσόντα:Επιθυμητή προϋπηρεσία 2 ετών...
Κως