Καμαριέρα

ΚΥΑΝΟ Α Ξ Τ Ε
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ρέθυμνο

Το ξενοδοχείο Cyano Boutique Hotel 4*, στον Πλακιά Ρεθύμνου (νότια του νομού), αναζητεί να εντάξει στην ομάδα του υπάλληλο για το τμήμα καθαριότητας, για πλήρη απασχόληση, από τέλος Απριλίου έως τέλος Οκτωβρίου.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ζητείται σερβιτόρος από εστιατόριο στο Μπαλί του Ρεθύμνου για την καλοκαιρινή σεζόν 2024. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Απαραίτητη γνώση Αγγλικών. Καθαρός Μηνιαίος Μισθός:1300€-1500€/αναλόγως εμπειρίας+tips. Παρέχεται: διαμονή, διατροφή και ασφάλεια. Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Ρέθυμνο
DIMITRIOS HOTELS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Το ξενοδοχείο Dimitrios beach **** που βρίσκεται στην πόλη του Ρεθύμνου και λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση ενδιαφέρεται να προσλάβει υπαλλήλους για τη λάντζα του εστιατορίου.Απαραίτητα Προσόντα:Διάθεση και όρεξη για δουλειάΥπεύθυνο και οργανωτικό άτομοΠροηγούμενη απασχόληση σε ανάλογη θέση επιθυμητή Ταχύτητα και...
Ρέθυμνο
EVA BAY
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Το Ξενοδοχείο Eva Bay στον Αδελιανό κάμπο Ρεθύμνου.(μέλος Vrontakis Resorts) επιθυμεί να προσλάβει για την σεζόν 2024:BarmanΤηλέφωνο επικοινωνίας:6937003477Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο 4 αστέρωνΆριστη γνώση ΑγγλικώνΓνώση της Γερμανικής ή της Γαλλικής γλώσσας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόνΠολύ καλές διαπροσωπικές...
Ρέθυμνο