Οδηγός Επικαθήμενου Φορτηγού (Περιοχή Τιτάν)

ΠΑΜΜΕΤΑΛΙΚΗ ΟΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Οδηγός Επικαθήμενου Φορτηγού από εταιρεία εμπορείας παλαιών σιδήρων και μετάλλων με έδρα στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης (Περιοχή Τιτάν).

Θέση εργασίας πλήρους εξαήμερης απασχόλησης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310 681722 για περαιτέρω πληροφορίες.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα κατηγορίας Ε' Κατηγορίας
  • Κάτοχος ΠΕΙ
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ SHELL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται προσωπικό σε πρατήριο υγρών καυσίμων Shell στην περιοχή Ευόσμου Θεσσαλονίκης για:Πρωινή - Απογευματινή βάρδια σε αντλίεςΠρωινή - Απογευματινή βάρδια αίθουσαΘέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.Αρμοδιότητες:Προώθηση προϊόντωνΕξυπηρέτηση πελατώνΑπαραίτητα Προσόντα:Ευγένεια και υπευθυνότηταΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
Τουριστικές Επιχειρήσεις
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία μας αναζητά για πρόσληψη στην Θέρμη, 1 (έναν) υπάλληλο για τη θέση του Βοηθού Μάγειρα / Μάγειρα Β'.ΑρμοδιότητεςΠαραγωγή και προετοιμασία γευμάτων, σύμφωνα με των τρόπο υπόδειξης του Μάγειρα Α’Στήσιμο πιάτωνΤήρηση όλων των κανόνων υγιεινής & ασφάλειας στους χώρους...
Θεσσαλονίκη
ΕΤΑΙΡΙΑ MARKETING ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εταιρεία Marketing η οποία εκπροσωπεί μεγάλα Brands της αγοράς , αναζητάει άτομα για την κάλυψη θέσεων και ανάπτυξης του τμήματος HR και Δημοσίων Σχέσεων.Η προϋπηρεσία στο πεδίο του HR είναι σημαντική καθώς αποτελεί ένα σημαντικό προσόν όπως και η συνεχής...
Θεσσαλονίκη