Lidl Ελλάς | Καθαριστής / Καθαρήστρια Καταστήματος (μερική απασχόληση) στη Χαλκίδα

LIDL HELLAS
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Χαλκίδα

Ποιοι είμαστε:

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε καθαριστή/ρια για το κατάστημά μας!

Η θέση:

Όλοι μας οι χώροι αστράφτουν χάρη σε σένα. Προσωπικό και πελάτες απολαμβάνουν καθαρούς χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς.

Μια μέρα στη δουλειά:

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

  • Κατάστημα, αποθήκη, parking: φροντίζεις να είναι πάντα καθαροί και τακτοποιημένοι όλοι μας οι χώροι. Κάνεις τη ζωή όλων πιο εύκολη.
  • Οι πελάτες μας μιλάνε πάντα για την ευγένεια σου!

Απαραίτητα Προσόντα:

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

Η καθαριότητα είναι το δυνατό σου στοιχείο. Η χειρωνακτική εργασία δε σε τρομάζει, ίσως το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. Το πρόγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε διαφορετικές βάρδιες. Αν και δουλεύεις 5 μέρες την εβδομάδα, μπορεί η μια από αυτές να είναι Σάββατο. Όλοι οι πελάτες μιλάνε για την ευγένειά σου.

Παροχές:

Τι σου προσφέρουμε εμείς:

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε και φέτος Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

  • Μηναίο μισθό στα 278€ μικτά αν είσαι άγαμος/η και 303€ αν είσαι έγγαμος/η, για 2ωρη/5ήμερη απασχόληση.
  • Πρόγραμμα εκπαίδευσης: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
  • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί.
  • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
  • Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.

Έλα στο #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Βιομηχανία τροφίμων με έδρα το Βαθύ Αυλίδας ζητά να προσλάβει Logistics managerΑρμοδιότητες:•Διοίκηση, βελτιστοποίηση και συντονισμός του κύκλου παραγγελιών.•Διοίκηση προσωπικού αποθήκης και αξιολόγηση τους •Δρομολόγηση εταιρικών φορτηγών•Έλεγχος αποθεμάτων και απογραφών•Τήρηση των κανόνων ποιοτικού ελέγχου και ασφάλειαςΑπαραίτητα Προσόντα:•Απόφοιτοι σχολής ανώτερης ή ανώτατης...
Χαλκίδα
Randstad Greece
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Μια μεγάλη βιομηχανική εγκατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας αναζητά έναν δυναμικό και αποφασισμένο επαγγελματία για τη θέση του Βοηθού Διευθυντή Ζωικής Παραγωγής.Εάν είστε ένα άτομο με πάθος για την οργάνωση τμημάτων παραγωγής και έχετε τη διορατικότητα για τη βελτίωση...
Χαλκίδα
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Βιομηχανία τροφίμων στην περιοχή της Αυλίδας, αναζητά Β. Αποθήκης για πενθήμερη εργασία.Περιγραφή Θέσης & κύριες αρμοδιότητες:Εργασίες αποθήκης και χώρων ψυγείωνΠαραλαβή και αποθήκευση εμπορευμάτωνΠροετοιμασία και φόρτωση παραγγελιώνΤακτοποίηση αποθηκευτικών χώρωνΑπαραίτητα Προσόντα:Απολυτήριο ΛυκείουΠροϋπηρεσία σε ανάλογη θέση επιθυμητήΕμπειρία χρήσης παλετοφόρουΕκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσειςΒασικές γνώσεις Η/ΥΚάτοχος...
Χαλκίδα