Network Admin Officer

KINSEN HELLAS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Σχετικά με την Kinsen Hellas


 


Η Kinsen Hellas, αποτελεί δημιούργημα και κοινό όραμα μιας ομάδας Ευρωπαίων ιδιωτών επενδυτών και μιας ελληνικής οικογένειας με μακρόχρονη παρουσία στο ελληνικό επιχειρείν. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης, leasing και ενοικίασης για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η Kinsen Hellas είναι επίσης και στρατηγικός συνεργάτης του Europcar Mobility Group, Ευρωπαίου ηγέτη στις υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων και παγκόσμιο πάροχο mobility solutions. Έχοντας αναλάβει ως franchisee τόσο του brand “Europcar”, όσο και"GoldCar" , σηματοδοτεί τη νέα εποχή του Europcar Mobility Group στην ελληνική αγορά.


 


 


Aς ξεκινήσουμε με τον ρόλο σου στην ομάδα:


 


H Kinsen Hellas βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της. Αυτή την περίοδο, αναζητούμε υποψήφιο, με ζήλο και διάθεση για εξέλιξη που επιθυμεί να γίνει μέρος της ομάδας Rent a Car αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Network Admin Officer


 


Μια μέρα στη δουλειά


Οι κύριες αρμοδιότητες σου θα είναι: • Παρακολούθηση αναγκών που αφορούν στους σταθμούς ενοικίασης οχημάτων (π.χ. παραγγελίες αναλωσίμων, εξοπλισμού κλπ., εργασίες, συντηρήσεις κ.α.)

 • Συνεχής ενημέρωση του Operations manual

 • Συστημικός έλεγχος των σταθμών και των προγραμμάτων.

 • Σύνταξη οδηγιών και νέων διαδικασιών για την ομαλή λειτουργία των σταθμών.

 • Ανάληψη και παρακολούθηση της σύνταξης νέων συμφωνητικών/συμβάσεων με συνεργάτες όπως πλυντήρια αυτοκινήτων, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων κλπ.

 • Ευθύνη για τον προγραμματισμό μετακίνησης και διαμονής συναδέλφων σε περιπτώσεις εταιρικών ή άλλων ταξιδιών.

 • Φροντίδα για τον ρουχισμό των συναδέλφων στους σταθμούς και παρακολούθηση τήρησης της διαδικασίας βάσει προτύπων.

 • Προγραμματισμός εκπαιδευτικών σεμιναρίων/συνεδρίων της «Kinsen Europcar» και παρακολούθηση ομαλής διεξαγωγής έως την ολοκλήρωσή τους.


 


Είσαι αυτό που ψάχνουμε;


Θα είναι ο τέλειος συνδυασμός αν έχεις:


  • Άριστη γνώση και χρήση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας (προφορικά και γραπτά).

 • Άριστη γνώση MS Office Suite.

 • Διακεκριμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, ευγένεια και πελατοκεντρική αντίληψη.

 • Ενεργητική ακρόαση και ικανότητα προσαρμογής σε διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας πελατών.

 • Ικανότητα διεκπεραίωσης πολλών εργασιών ταυτόχρονα, καθορισμού προτεραιοτήτων και αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου.

 • Προϋπηρεσία  σε αντίστοιχη θέση γραμματειακής υποστήριξης ή στον χώρο του Rent a Car, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

 • Πτυχίο Α.Ε.Ι./ Τ.Ε.Ι.  ή Ιδιωτικής Σχολής Οικονομικής ή Διοικητικής Κατεύθυνσης, θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους).


 


Τι σου προσφέρουμε εμείς


Πέρα από το συνεχές εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον, προσφέρουμε:


 


Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και πρόγραμμα μπόνους βάσει απόδοσης.


Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλειας ζωής και υγείας για εσάς και την οικογένειά σας.


Σύγχρονες εγκαταστάσεις, γιατρό εργασίας στον χώρο των εγκαταστάσεων και διαθέσιμο χώρο στάθμευσης για το όχημα σου.


Εξοπλισμό νέας τεχνολογίας που χρειάζεσαι για να αποδόσεις και να δημιουργήσεις.


Θέλουμε να αναπτυχθείς μαζί μας! Και για να σε βοηθήσουμε να βελτιώνεσαι συνεχώς, σου παρέχουμε πρόσβαση στην ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε, όπου μπορείς να μελετάς θέματα για την προσωπική και επαγγελματική σου ανάπτυξη!


Συνεχή εκπαίδευση, επαγγελματική εξέλιξη, ευκαιρίες κινητικότητας μέσα στον οργανισμό,  απεριόριστη πρόσβαση σε online εκπαιδευτικό υλικό.


Πρόγραμμα bonus σύστασης εργαζομένων ή προϊόντων και υπηρεσιών του ομίλου.


Οικονομική υποστήριξη των εργαζομένων σε σημαντικές στιγμές τους όπως οι σπουδές, ο γάμος και ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια.


‍Ποικίλες εταιρικές δραστηριότητες και προνόμια για εσάς και την οικογένειά σας.


 


Ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις


Στην Kinsen Hellas, δεσμευόμαστε να αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα, να ενδυναμώνουμε τη μοναδικότητα και να αποτρέπουμε τις διακρίσεις Είμαστε υπερήφανοι που o Όμιλός μας εκπροσωπείται από ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο και προσανατολισμό, εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες και ίση μεταχείριση και προσοχή σε όλους τους υποψηφίους. Προσφέρουμε σε όλους τους ανθρώπους μας, ίσες ευκαιρίες για να εξελιχθούν, να πάρουν πρωτοβουλίες, να μάθουν περισσότερα και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους!


 


#WeDriveYourDreams


 


 *Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων που λαμβάνουμε, θα επικοινωνήσουμε μόνο με τους υποψηφίους των οποίων το προφίλ αντιστοιχεί στις απαιτήσεις της θέσης εργασίας που αναφέρονται παραπάνω.


 


Όλες οι αιτήσεις παραμένουν απολύτως εμπιστευτικές.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Η ομάδα του kariera.gr αναζητά για λογαριασμό μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, Χειριστές Μηχανών Παραγωγής και Συσκευασίας, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί. Βασικές Αρμοδιότητες: Παρακολούθηση ορθής λειτουργίας των μηχανών παραγωγής και συσκευασίας Αντιμετώπιση βασικών τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά...
Αθήνα
Teracloud GmbH
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
About usOur mission is to provide R&D services to our partners.Teracloud Greece is the newest branch in our global organization counting over 300 employees in seven different countries around the world. We are in the process of building the best...
Αθήνα
Ζητείται Υπάλληλος Γραφείου με προϋπηρεσία σε τεχνικά ή νομικά αντικείμενα για τη στελέχωση τμήματος Συμβάσεων και Προσφορών Τεχνικής - Μελετητικής εταιρίας με έδρα στο Μαρούσι.Απαραίτητα Προσόντα:Κάτοχος πτυχίου τεχνικού αντικειμένου, λογιστικής ή διοίκησης επιχειρήσεωνΚαλή γνώση Windows 10, Ms Office κλπ.Προϋπηρεσία σε...
Αθήνα