Ξυλουργός / Βοηθός Ξυλουργού

WOOD PROCESSING INDUSTRY IKE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Εταιρεία κατασκευής επαγγελματικού επίπλου επί της Συμμαχικής Ωραιοκάστρου - Διαβατών ζητά Ξυλουργό και βοηθό με ή χωρίς εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6976730084 - 2310574855.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Ικανότητα χρήσης εργαλείων και ξυλουργικών μηχανημάτων
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα ληφθεί υπόψιν
  • Συνέπεια, επαγγελματισμός, υπευθυνότητα

Παροχές:

  • Μισθός ανάλογος ικανοτήτων-γνώσεων
  • Πλήρης ασφάλιση, επιδόματα, άδειες
  • Μόνιμη απασχόληση
  • Επαγγελματική εξέλιξη

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Εταιρεία διαχείρισης ακινήτων με έδρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ζητά Καμαριέρα - Καθαρίστρια.Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης (Καθημερινά & Σαβ/κο 11.00 - 15.00).Απαραίτητα Προσόντα:Θα προτιμηθούν υποψήφιοι/ες από περιοχές κοντά στο κέντρο της πόληςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
SKG RENT A CAR
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Πλύντης Αυτοκινήτων για πλυντήριο στην περιοχή αεροδρομίου Θεσσαλονίκης.Απαραίτητα Προσόντα:Κάτοχος διπλώματος ΙΧΠροϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.Παροχές:Πλήρης απασχόληση (ή και εποχιακή)Μισθός ανταγωνιστικος με δυνατότητες εξέλιξης
Θεσσαλονίκη
Play
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται προσωπικό για καταστήματα ΟΠΑΠ PLAY σε ανατολική Θεσσαλονίκη.Αρμοδιότητες: εξυπηρέτηση πελατών, φροντίδα καταστήματος και τήρηση διαδικασιών λειτουργίας για τις οποίες παρέχεται εκπαίδευση με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας PLAY. Απαραίτητα Προσόντα:Θέλουμε να έχεις επαγγελματική εμφάνιση, διάθεση για εργασία, ευχάριστο...
Θεσσαλονίκη