Υπάλληλοι για φωτογραφική κάλυψη παιδικών πάρτυ

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητούνται ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ για να εργαστούν σε χώρους παιδοτόπων για την φωτογραφική κάλυψη παιδικών πάρτι.

Αν είσαι δραστήριος/α με καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά, σου αρέσει η ενασχόληση με παιδιά και ψάχνεις εργασία με ευέλικτο ωράριο, μόλις βρήκες αυτό που αναζητάς.

Παρέχεται εξοπλισμός και εκπαίδευση.

Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη.

Θα προτιμηθούν μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης καθώς η θέση αφορά και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Όρεξη για δουλειά
  • Αγάπη για τα παιδιά

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Στο πλαίσιο ενίσχυσης του προσωπικού της, μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Θεσσαλονίκη με πολυετή παρουσία στο χώρο, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της Στελέχη τηλεφωνικών πωλήσεων. Θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Γνώσεις χειρισμού Η/ΥΕπικοινωνιακές δεξιότητεςΟργανωτικότητα και ομαδικό πνεύμα εργασίαςΠροϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση...
Θεσσαλονίκη
ΟΥΖΕΡΙ 50 50
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Βοηθός Μάγειρα σε μεζεδοπωλείο - ουζερί στην περιοχή της Πολίχνης.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Η εμπειρία είναι επιθυμητή. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο 2310666656.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
Εμπορική εταιρεία με έδρα τον Εύοσμο ζητά Υπάλληλο γραφείου με γνώσεις λογιστικής.ΑρμοδιότητεςΈλεγχος και καταχώρηση Εμπορικής Διαχείρισης Παραγγελιοληψία - Τιμολόγηση Επικοινωνία με πελάτες για διευθέτηση ζητημάτων εσωτερικού-εξωτερικούΣυμφωνίες πελατών, προμηθευτών, τραπεζών και λοιπών λογαριασμών Βοηθός εμπορικής αλληλογραφίας με πελάτεςΑπαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία σε αντίστοιχη...
Θεσσαλονίκη