Κηπουρός - Υπεύθυνος συνεργείου

ΓΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θέρμη

Ζητείται Υπεύθυνος συνεργείου - Κηπουρός από εταιρεία στη Θέρμη, η οποία δραστηριοποιείται στις κατασκευές - συντηρήσεις κήπων.

Απαραίτητα προσόντα: δίπλωμα οδήγησης και προϋπηρεσία σε σχετικό αντικείμενο.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη πρoυπόθεση τουλάχιστον ενός έτους προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Γνώση από κλαδέματα (μπορντούρες- κώνους- στρόγγυλα σχήματα), ψηλά κλαδέματα, αρδευτικά, αποψιλώσεις
  • Πολύ καλή χρήση μηχανημάτων
  • Δίπλωμα οδήγησης Β΄ Κατηγορίας
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΕΣΤΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η ΕΣΤΙΑ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (ΘΕΡΜΗ), μέλος μια πρωτοπόρου εταιρείας στον κλάδο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της επιθυμεί να προσλάβει άμεσα : Πωλητές - πωλήτριες - BaristaΑπαραίτητα Προσόντα:Διάθεση για προσφορά υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίεςΕυχάριστη και δυναμική προσωπικότηταΕυελιξία...
Θέρμη
Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης ζητά έμπειρο Τεχνίτη - Βοηθό σφολιάτας & παραγωγής χωριάτικης πίτας για εργασία πλήρους απασχόλησης. *Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΕξειδίκευση στη σφολιάτα...
Θέρμη
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Βαφέας και Φανοποιός σε συνεργείο αυτοκινήτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία σε αντίστοιχη θέσηΔιάθεση για εργασίαΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
Θέρμη