Πωλητές Κρεοπωλείου για τo κατάστημά μας στο Άργος

ΑΒ Βασιλόπουλος
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Αθήνα
Ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στο χώρο εμπορίας τροφίμων με περισσότερα από 500 καταστήματα, λιανεμπορίου, χονδρικής και franchise καταστήματα, και πάνω από 13 500 εργαζόμενους.

Είναι μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize που αποτελείται από 21 εταιρίες σε 3 ηπείρους (11 χώρες), πάνω από 375 000 εργαζόμενους και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 50 εκατομμύρια πελατών κάθε εβδομάδα.

Απαιτήσεις θέσης
• Εξυπηρέτηση των πελατών του τμήματος.
• Τήρηση των κανόνων υγιεινής σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.
• Συνεργασία με τον προϊστάμενο του τμήματος για τον προγραμματισμό των παραγγελιών προς την Κεντρική Αποθήκη και τους προμηθευτές.
• Συμμετοχή στην παραλαβή και τον έλεγχο των προϊόντων του τμήματος.

Προφίλ υποψηφίου
• Βεβαίωση (δίπλωμα) κρεοπώλη.
• Προϋπηρεσία 2 χρόνια σε αντίστοιχο τμήμα επιθυμητή.
• Πολύ καλό επίπεδο επικοινωνίας.

Προσφέρονται
• Δυναμικό περιβάλλον εργασίας.
• Συνεχής εκπαίδευση.
• Προοπτικές εξέλιξης.

Αποστολή βιογραφικών
Οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές παρακαλούνται να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα on line

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΣΔΟΥΚΟΣ ΑΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε., με έδρα τα Ιωάννινα, και δραστηριοποίηση σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αναζητά υπάλληλο για μόνιμη και πλήρη απασχόληση, για την κάλυψη θέσεως με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:   Βιομηχανικοί Εργάτες/Εργάτριες Αρμοδιότητες: Προετοιμασία, ρύθμιση και χειρισμός μηχανών...
Αθήνα
KORDAS ARCHITECTS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Interior Designer - Σχεδιαστής για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητα Προσόντα:Άριστη γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων CAD 2D-3D,Δημιρουργικότητα και ευχέρεια στο σχεδιασμό,Καλή γνώση προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας,Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας,Αποστολή δείγματος εργασίας (portfolio): [email protected]Παροχές:
Αθήνα
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΟΡΔΑΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Υπάλληλος Γραφείου σε εκτελωνιστικό γραφείο στον Πειραιά.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητη προϋπόθεση πτυχίο εκτελωνιστή.Απαραίτητα Προσόντα:Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσειςΓνώση χρήσης Η/Υ (excel και word)Γνώση αγγλικώνΕμπειρία σε δασμολογική κατάταξη τουλάχιστον 3 ετών.Καταχώρηση διασάφησης σε ERP πρόγραμμα (π.χ orian/φάνης)Παροχές:
Αθήνα