Ηλεκτροσυγκολλητής

ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα
Ζητείται Ηλεκτροσυγκολλητής ΜΜΑ και MIG από μηχανουργείο ειδικευμένο στην κατασκευή και επισκευή υδραυλικών κυλίνδρων με έδρα στον Κολωνό.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 έτη στο αντικείμενο.

Παροχές:

  • Αμοιβή ανάλογη των προσόντων.
  • Πλήρης 8ωρη απασχόληση και ασφάλιση.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ELVIART KALOIDAS ABEE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Βιομηχανία Τροφίμων με έδρα στον Ασπρόπυργο ζητά να προσλάβει υπάλληλο γραφείου για το τμήμα της Αποθήκης Αρμοδιότητες: Έλεγχος αποθεμάτων, αποθηκών & υλικών Παραγγελίες υλικών & εμπορευμάτων Καταχώρηση παραστατικών στο ERP Διαχείριση ενδοδιακινήσεων Απαραίτητα προσόντα: Εμπειρία σε ανάλογη θέση Πτυχίο Λογιστικής-Οικονομικών...
Αθήνα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΑΥΣΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
H τεχνική εταιρεία Έναυση με υπερδεκαετή παρουσία στον χώρο της συντήρησης και κατασκευής κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων στα πλαίσια επέκτασης της δραστηριότητας της σε Αττική και νότια Ελλάδα ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της ηλεκτρολόγους και βοηθούς ηλεκτρολόγου. Οι υποψήφιοι...
Αθήνα
Ζητείται Υπάλληλος σε ταπητοκαθαριστήριο στο Καματερό για Διανομές και για εργασία στην Αποθήκη.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (Απρίλιος - Δεκέμβριος, 9 μήνες εργασίας).Απαραίτητα Προσόντα:Δίπλωμα οδήγησης Διάθεση για εργασίαΟι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6944736282 / 2105022974.Παροχές:
Αθήνα