Αποθηκάριος - Picker

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ CASH & CARRY
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία Αραμπατζής Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του Horeca - Cash and Carry σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της, βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση ανθρώπινου δυναμικού.

Ζητείται υπάλληλος για την θέση του Αποθηκάριου - Picker στο Καλοχώρι.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Βασικές γνώσεις Η/Υ
  • Οργανωτική ικανότητα και αποτελεσματική απόδοση κάτω από πίεση
  • Ικανότητα συνεργασίας, ομαδικό πνεύμα
  • Γνώση χειρισμού ηλεκτρικού ανυψωτικού

Παροχές:

  • Σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας
  • Μισθός 850€ (με δυνατότητα εξέλιξης)

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ SHELL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται προσωπικό σε πρατήριο υγρών καυσίμων Shell στην περιοχή Ευόσμου Θεσσαλονίκης για:Πρωινή - Απογευματινή βάρδια σε αντλίεςΠρωινή - Απογευματινή βάρδια αίθουσαΘέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.Αρμοδιότητες:Προώθηση προϊόντωνΕξυπηρέτηση πελατώνΑπαραίτητα Προσόντα:Ευγένεια και υπευθυνότηταΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
TAX ACCOUNTING WORKING FINANCE S A
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η T.A.W.FIN S.A. εκπροσωπώντας πελάτη της, επιθυμεί να προσλάβει Yπάλληλο εμπορικής διαχείρισης για πλήρη απασχόληση. Αρμοδιότητες θέσης εργασίας:Καθημερινή έκδοση παραστατικών εσωτερικού – εξωτερικού (εξαγωγές)Παρακολούθηση τραπεζικών κινήσεων εισπράξεων - πληρωμώνΕγγραφές στο εμπορικό κύκλωμα για πληρωμές, εισπράξειςΣυμφωνίες λογαριασμών πελατών – προμηθευτών (με...
Θεσσαλονίκη
ΡΗΓΑΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται υπάλληλος λογιστηρίου και υπάλληλος στο τμήμα πωλήσεων από την εταιρεία ΡΗΓΑΚΗΣ στη Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης.Αρμοδιότητες:Τιμολόγηση και καταχώρηση αγορώνΥπόλοιπα πελατών και πιστωτικά τιμολόγιαΕνθουσιώδης και φιλική προσωπικότηταΔιάθεση για μάθηση και ανάπτυξη σε ένα δυναμικό περιβάλλονΕπικοινωνιακές δεξιότητεςΑυτοκίνητο απαραίτητο για μετάβαση στην εργασίαΑπαραίτητα Προσόντα:Επιπλέον...
Θεσσαλονίκη