Τεχνίτες λατομείου - Ανειδίκευτοι εργάτες

TSALAS MARBLES
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Χαλκίδα

Η εταιρεία TSALAS MARBLES με χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή μαρμάρων, αναζητάει τεχνίτες λατομείου - ανειδίκευτους εργάτες για άμεση πρόσληψη στο λατομείο που διατηρεί στην Ερέτρια Ευβοίας.

Θα αξιολογηθούν θετικά : σχετική προϋπηρεσία, συνέπεια και επαγγελματισμός.

Πλήρης απασχόληση με ικανοποιητικό μισθό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6980183275 κ. Αντώνης.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Πωλητές / Πωλήτριες για τη στελέχωση καταστημάτων με είδη καπνιστού στην Χαλκίδα. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα:Γνώση Η/ΥΕκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους Παροχές:
Χαλκίδα
EVIAL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία EVIAL IAKOVIDIS, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών κουφωμάτων αλουμινίου στην Χαλκίδα, ζητά για άμεση πρόσληψη Τεχνίτες και Βοηθούς.Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.Η εταιρεία παρέχει :Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχώνΣυνεχή εκπαίδευση Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον** Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο...
Χαλκίδα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ για την στελέχωση του τμήματος διαχείρισης έργων οπτικής ίνας στην περιοχή της Εύβοιας.Απαραίτητα Προσόντα:Ms Office, AUTOCAD Δίπλωμα οδήγησηςΠροϋπηρεσία σε παρόμοια θέση θα συνεκτιμηθείΠαροχές:Σταθερός μισθός
Χαλκίδα