Α ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ/ΕΣ

INGLOBE AGENCY
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Κως

Η INGLOBE για λογαριασμό ξενοδοχείου 5* στην ΚΩ αναζητά:
Α’ Σερβιτόρους /ες

ΤΥΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Πλήρους (8ωρο ημερησίως / 6 ημέρες την εβδομάδα).
Προορισμός:Κω
ΣΚΟΠΟΣ
Η παροχή βοήθειας στο Διευθυντή του Εστιατορίου, στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των Εστιατορίων, προκειμένου να διατηρηθούν τα πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται. Να προωθεί τις πωλήσεις τροφίμων και ποτών στο μέγιστο και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ

1. Διατηρεί τα ψηλότερα επίπεδα ατομικής υγιεινής, καθαριότητας και εμφάνισης, και τηρεί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία.

2. Γνωρίζει τη λειτουργία των ταμειακών μηχανών, και του λειτουργικού τους συστήματος, και εκπαιδεύει το προσωπικό.


3. Να εξασφαλίζει ότι όλα τα καθήκοντα που απαιτούνται για την προετοιμασία σερβιρίσματος έχουν γίνει αποτελεσματικά.

4.Να υποδέχεται τους πελάτες και να τους συνοδεύει στο τραπέζι τους.

5.Να παρουσιάζει το μενού στον πελάτη, και να γνωρίζει με λεπτομέρεια το περιεχόμενο του, καθώς και των ποτών- κρασιών, και να είναι σε θέση να επεξηγεί αυτά με επαγγελματικό τρόπο.

6.Να παίρνει παραγγελίες, να σερβίρει και να επιτηρεί τη σωστή διεκπεραίωση του σέρβις από τους υφιστάμενους του.

7.Να παρακολουθεί την πρόοδο της εκτέλεσης των παραγγελιών που δίδονται προς την κουζίνα και να βεβαιώνεται ότι οι παραγγελίες εκτελούνται γρήγορα και σωστά.

8.Κατά την διάρκεια του σέρβις, να διασφαλίζει κατά πόσο οι πελάτες απολαμβάνουν το γεύμα τους.

9.Να βεβαιώνεται ότι δίνεται το ίδιο ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλους ανεξαίρετα τους πελάτες, έστω και αν αυτοί μπήκαν στο εστιατόριο λίγο πριν κλείσει.

10.Να φροντίζει για την ικανοποίηση ιδιαίτερων επιθυμιών/παρακλήσεων σε φαγητά πελατών μέσα σε λογικά πλαίσια και σε συνεννόηση με την κουζίνα.

11.Να χειρίζεται με επιδεξιότητα και ευγένεια απορίες, παράπονα και μικροπροβλήματα πελατών, σε περίπτωση δε σοβαρού συμβάντος να ενημερώνει τον F&B Manager του το συντομότερο δυνατό.

12. Σε κάθε επαφή του με πελάτες ή συνεργάτες της εταιρείας είναι εξυπηρετικός, ευγενικός και φιλικός, διατηρώντας ορθές επαγγελματικές σχέσεις.

13. Επιδεικνύει υψηλό βαθμό πρωτοβουλίας, και ευθύνης σε σχέση με τα πιο πάνω καθήκοντα και αρμοδιότητες.

14. Να είναι σε θέση να εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα κα εξουσίες που θα του ανατεθούν από την διεύθυνση της εταιρείας.
Απαραίτητα Προσόντα:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ- Δίπλωμα από ξενοδοχειακή σχολή
- Διευθυντικές και ηγετικές ικανότητες
- Άριστη γνώση των προτύπων ασφάλειας & υγείας, και υγιεινής και τροφίμων
- 2έτη εμπειρία σε ανάλογη θέση
- Γνώση Αγγλικών

Παροχές:

Ανάλογα με προσόντα και προϋπηρεσία ο Μισθός είναι συζητήσιμος από την Επιχείρηση με τον υποψήφιο
- 6 ημέρες / 8 ώρες (οι υπερωρίες αμείβονται έξτρα)
- Ασφάλιση
- Διαμονή
- Διατροφή

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

PARALOS HOSPITALITY
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Paralos Hospitality η οποία δραστηριοποιείται στη Κρήτη και στην Κω αναζητά για τo ξενοδοχείο της Paralos Kyma Dunes - Adults Only στην Κω, για την σεζόν 2024: Υπάλληλο ΥποδοχήςΑπαραίτητα Προσόντα:Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατώνΑπαραίτητη προϋπηρεσία 2 ετών σε αντίστοιχη...
Κως
AEOLOS BEACH HOTEL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Το 4* Aeolos Beach Hotel στην Κω ζητά για τη σεζόν 2024ΒΟΗΘΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΚύρια καθήκοντα:Προετοιμασία και παρασκευές συνταγών ζαχαροπλαστείουΠροετοιμασία εδεσμάτων μπουφέ,a la carte και σερβίρισμαΠροετοιμασία και εκτέλεση παρασκευασμάτων πρωινού μπουφέΕφαρμογή της πολιτικής της εταιρίαςΑπαραίτητα Προσόντα:Απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων ή ΙΕΚ με...
Κως
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 330 ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Α' Σερβιτόρος για Main Bar ξενοδοχειου 4* Half Board στην Καρδάμαινα, Κω. Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία απαραίτητηΓνώση Αγγλικής γλώσσας απαραίτητη Παροχές:Διατροφή, διαμονήΠολύ καλό πακέτο αποδοχώνΕυχάριστο περιβάλλον με σταθερούς πελάτες
Κως