Υπάλληλος παραγωγής παγωτού

ICE CREAM APOSTOLAKIS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ρέθυμνο

Η εταιρία ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΡΤΟΖΑ, με έδρα την Καποδιστρίου 9, Ρέθυμνο, αναζητά Υπάλληλο στο τμήμα Παραγωγής Παγωτού.

Μόνιμη απασχόληση.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

  • Πλήρεις αποδοχές

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978186926

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ποιοι είμαστεΠάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό...
Ρέθυμνο
Από εργαστήριο & κατάστημα κεραμικών στον Ασώματο Αγ. Βασιλείου (στο Νότιο Ρέθυμνο, κοντά στον Πλακιά / Πρέβελη) αλλά και στο εργαστήριο & κατάστημα στην Παλιά Πόλη στο Ρέθυμνο ζητούνται:Για το κατάστημα στο Ρέθυμνο, ζητείται Πωλήτρια (απογευματινό ωράριο) και για το...
Ρέθυμνο
FORIS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται πωλήτρια/τής από Super Market κοντά στο Πλακιά Ρεθύμνου της Κρήτης για μόνιμη απασχόληση με προοπτική μόνιμης απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και η γνώση αγγλικώνΠαροχές:Παρέχεται: διαμονή και ασφάλειαΚαθαρός μηνιαίος μισθός: 800€-1000€Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία.
Ρέθυμνο