Πωλητής Επιστημονικών Οργάνων

ALFATEC ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Γενική περιγραφή:


Ως Αντιπρόσωπος Πωλήσεων Επιστημονικού Εξοπλισμού, θα είστε υπεύθυνοι για τις πωλήσεις επιστημονικών οργάνων και εργαστηριακού εξοπλισμού για ποιοτικό έλεγχο και έρευνα σε ένα ποικίλο πελατολόγιο όπως: ερευνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια, εργοστάσια παραγωγής τροφίμων, ποτών, φαρμάκων, πετρελαιοειδών, και άλλους συναφείς τομείς. Θα αξιοποιήσετε την εμπειρία σας στον επιστημονικό εξοπλισμό και τις κοινωνικές διαπροσωπικές δεξιότητές σας για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες, επιτυγχάνοντας και υπερβαίνοντας τους στόχους πωλήσεων.


Βασικές αρμοδιότητες: 1. Δημιουργία πωλήσεων: Ενεργή αναζήτηση και εντοπισμός δυνητικών πελατών σε όλη την Ελλάδα με έμφαση σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές. Κατόπιν θα πρέπει να γίνει επίσκεψη στον χώρο του πελάτη για πλήρη ενημέρωση σχετικά με το portfolio της εταιρίας. Ο/η υποψήφια θα πρέπει να είναι σε θέση να ανακαλύψει δυνητικούς πελάτες, να αξιολογήσει προοπτικές και τελικά να τους μετατρέψει σε πελάτες. Οι επισκέψεις γίνονται εντός Αθηνών (αλλά και εκτός Αθηνών, έως 3 φορές τον μήνα). Οι επισκέψεις πολλές φορές περιλαμβάνουν επίδειξη βασικών επιστημονικών συσκευών στο χώρο του πελάτη.

 2. Γνώση προϊόντων: Θα υπάρξει εκπαίδευση ώστε ο/η υποψήφια να αναπτύξει βαθιά κατανόηση των χαρακτηριστικών, των εφαρμογών και των πλεονεκτημάτων της γκάμας του επιστημονικού εξοπλισμού που προσφέρει η εταιρία μας. Στόχος είναι ο/η υποψήφια να παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές παρουσιάσεις αλλά ακόμα και επιδείξεις συσκευών σε πιθανούς πελάτες για να παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα και το value proposition.

 3. Διαχείριση πελατειακών σχέσεων: Δημιουργία και διατήρηση ισχυρών, μακροχρόνιων σχέσεων με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες. Ο/η υποψήφια θα πρέπει να κατανοεί τις ερευνητικές ανάγκες των πελατών, τις προκλήσεις και τους στόχους τους και να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους.

 4. Διαπραγμάτευση: Ο/η υποψήφια θα πρέπει να διαθέτει ικανότητες διαπραγμάτευσης ώστε να διαπραγματεύεται τους όρους και τις προϋποθέσεις των συμφωνιών πώλησης, των συμβάσεων και των δομών τιμολόγησης με τους πελάτες, διασφαλίζοντας παράλληλα την κερδοφορία της επιχείρησης αλλά και την ικανοποίηση των πελατών. Θα πρέπει να αντιμετωπίζει τυχόν αντιρρήσεις ή ανησυχίες που εγείρουν οι πελάτες με επαγγελματικό και έγκαιρο τρόπο.

 5. Ανάλυση αγοράς: Ο/η υποψήφια θα πρέπει να μένει ενημερωμένη/ος σχετικά με τις τάσεις της βιομηχανίας, τις εξελίξεις της αγοράς και τις δραστηριότητες των ανταγωνιστών. Θα πρέπει τουλάχιστον να μπορεί να διεξάγει έρευνας αγοράς και ανάλυσης για τον εντοπισμό ευκαιριών ανάπτυξης και επέκτασης στην αγορά επιστημονικού εξοπλισμού.

 6. Συνεργασία: Οι υποψήφιο θα πρέπει να συνεργάζονται στενά με τους συναδέλφους, (άλλους πωλητές, τεχνικούς, Logistics κτλ) ώστε να γίνεται οικονομία κλίμακας και τυχόν προβλήματα να λύνονται πολύ γρήγορα.

 7. Αναφορές σχετικά με τις πωλήσεις: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι οργανωτικοί/ες ώστε να διατηρούν ακριβή αρχεία των δραστηριοτήτων τους, των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες και της διαχείρισης πόρων χρησιμοποιώντας λογισμικό CRM. Προετοιμασία τακτικών αναφορών και ενημερώσεων για τη διοίκηση σχετικά με την απόδοση των πωλήσεων, τις προβλέψεις και τις πληροφορίες της αγοράς.


Απαιτούμενα Προσόντα: 1. Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ & μεταπτυχιακός τίτλος.

 2. Όλες οι κοινωνικές και τεχνικές ικανότητες που χρειάζονται για τα ανωτέρω.

 3. Ικανότητα και εμπειρία στην οδήγηση ΙΧ. (όχι φορτηγά κτλ)

 4. Προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση επιθυμητή. (πώληση ή και χειρισμός επιστημονικών οργάνων).

 5. Ευχέρεια στη χρήση Η/Υ και γνώσεις Office (Word, Excel, Outlook)

 6. Ικανότητα επικοινωνίας και οργάνωσης σε ομάδα.

 7. Ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ικανότητα εργασίας υπό πίεση.

 8. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας, καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

 9. Διαχείριση λεπτομέρειας και πληροφορίας. 


Προσφέρονται: 1. Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και οφελημάτων

 2. Ευκαιρίες εξέλιξης και μάθησης μέσα από ποικίλες ευθύνες.

 3. Άριστο εργασιακό περιβάλλον


Για να υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση [email protected] με τίτλο: "Πωλήσεις Επιστημονικών Οργάνων".


Γεωγραφική περιοχή εταιρίας: Κανάρη 3 Γέρακας, 15344


Ωράριο: Η θέση νοείται για πλήρους απασχόλησης εργασία, πενθήμερο, οκτάωρο καθημερινές 9:00- 17:00 εκτός από τις ημέρες των ταξιδιών.


Διεύθυνση: Κανάρη 3 Γέρακας, 15344 ή ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://goo.gl/maps/inyjbFmUFvfDuQFU8

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Kaderabotim.bg
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Kaderabotim.bg on behalf of:Teleperformance GreeceAre you an automobile enthusiast? Represent VW, the leading car manufacturer!Our collaboration with Volkswagen is getting stronger, creating new job opportunities for Ukrainian-speaking talents!Hence, we are looking for people with good communication and soft skills, passionate...
Αθήνα
Kaderabotim.bg
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Kaderabotim.bg on behalf of:Teleperformance GreeceAre you familiar with digital cameras, printers & photocopiers? Join our Canon tech-support team!Would you like to get an in-depth experience in the world of photography and imaging? Teleperformance Greece collaborates with Canon, the leader in...
Αθήνα
Kaderabotim.bg
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Kaderabotim.bg on behalf of:Teleperformance GreeceAre you a fluent Dutch speaker with good computer skills? Be part of our Helpdesk team that helps customers stay safe online!Teleperformance Greece collaborates with the leading IT Security Software companies dedicated to protecting your personal...
Αθήνα