Μάγειρας κρύας κουζίνας

CARIAN HOTEL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Κάλυμνος

Ξενοδοχειακή μονάδα Carian στην Κάλυμνο ζητάει μάγειρα κρύας κουζίνας για την καλοκαιρινή σεζόν 2024 από Μάϊο έως Οκτώβριο.

Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνήσουν στο 6932645073.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

  • Διαμονή
  • Διατροφή
  • Ικανοποιητικός μισθός
  • Πλήρης απασχόληση

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

CARIAN HOTEL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ξενοδοχειακή μονάδα Carian στην Κάλυμνο ζητάει σερβιτόρο για την καλοκαιρινή σεζόν 2024 από Μάϊο έως Οκτώβριο.Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνήσουν στο 6932645073.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:ΔιαμονήΔιατροφήΙκανοποιητικός μισθόςΠλήρης απασχόληση
Κάλυμνος
CARIAN HOTEL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Ξενοδοχειακή μονάδα Carian στην Κάλυμνο ζητάει Ρεσεψιονίστ για την καλοκαιρινή σεζόν 2024 από Μάϊο έως Οκτώβριο. Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνήσουν στο 6932645073.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:ΔιαμονήΔιατροφήΙκανοποιητικός μισθόςΠλήρης απασχόληση
Κάλυμνος
Ζητείται λαντζιέρα από εστιατόριο στην Κάλυμνο για την καλοκαιρινή σεζόν 2024. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Βασική γνώση Αγγλικών. Παρέχεται: διαμονή, διατροφή και ασφάλεια. Καθαρός Μηνιαίος Μισθός:1200€-1300€/αναλόγως εμπειρίας. Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Κάλυμνος