Κάλυψη θέσης σε διαφημιστική εταιρεία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ταχύτατα αναπτυσσόμενη διαφημιστική εταιρεία στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, επιθυμεί να επιλέξει και να εντάξει στο προσωπικό της, στο τμήμα πωλήσεων, 2 νέους άμεσα διαθέσιμους, με άνεση στη συνεργασία και φιλοδοξία για εξέλιξη.

Παρέχονται:

  • Υψηλές αμοιβές & Bonus
  • Σύμβαση αορίστου
  • Συνεχής εκπαίδευση
  • Ευχάριστο περιβάλλον
  • Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης
  • Εύκολη πρόσβαση (Κέντρο Θεσσαλονίκης)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προωθήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα έως 26 Απριλίου.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

CRATS FRIED CHICKEN
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Μάγειρες για τα Crats Fried Chicken στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Πλήρης απασχόληση με όλες τις νόμιμες αποδοχές και επιδόματα.Ικανοποιητικός μισθός.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
TOYOTA HELLAS S.A. (Member of Inchcape Plc Group)
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Toyota Ελλάς είναι μέλος του Πολυεθνικού Ομίλου Inchcape Plc, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα προϊόντα Τoyota και Lexus της Toyota Motor Corporation. Η Ιnchcape Plc αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους Ομίλους εταιρειών εμπορίας αυτοκινήτων διεθνώς. Δραστηριοποιείται σε 40 ...
Θεσσαλονίκη
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Υπάλληλος από Περίπτερο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, πενθήμερο (40 ώρες / εβδομάδα).Αρμοδιότητες:ΠώλησηΟργάνωση προϊόντων στα ράφια και την αποθήκηΚαθημερινή τακτοποίηση χώρουΑπαραίτητα Προσόντα:Η προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί αλλά δεν είναι απαραίτητηΠαροχές:
Θεσσαλονίκη