Εγκαταστάτης - Τεχνικός για Συστήματα Ασφαλείας

NETIZEN SECURITY
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Ζητείται Εγκαταστάτης-Τεχνικός για Συστήματα Ασφαλείας, με επιθυμία για την τεχνολογία και την ασφάλεια.

Επιδιώκουμε να προσελκύσουμε άτομα με ενθουσιασμό για επαγγελματική ανάπτυξη και προσήλωση στην εξαιρετική συνεργασία εντός της ομάδας.

Παρέχουμε υψηλό μισθό ανάλογο των προσόντων, εκπαίδευση, εταιρικό όχημα.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Πολυχώρος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας αναζητά Μάγειρα για τη στελέχωση της ομάδας του. Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΔεξιότητες και Ικανότητες:Πνεύμα συνεργασίας Ομαδικότητα και ευελιξίαΤαχύτητα στην εκτέλεση εργασιώνΠαροχές:
Αθήνα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΑΥΣΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
H τεχνική εταιρεία Έναυση με υπερδεκαετή παρουσία στον χώρο της συντήρησης και κατασκευής κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων στα πλαίσια επέκτασης της δραστηριότητας της σε Αττική και νότια Ελλάδα ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της ηλεκτρολόγους και βοηθούς ηλεκτρολόγου. Οι υποψήφιοι...
Αθήνα
Ζητείται Υπάλληλος σε ταπητοκαθαριστήριο στο Καματερό για Διανομές και για εργασία στην Αποθήκη.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (Απρίλιος - Δεκέμβριος, 9 μήνες εργασίας).Απαραίτητα Προσόντα:Δίπλωμα οδήγησης Διάθεση για εργασίαΟι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6944736282 / 2105022974.Παροχές:
Αθήνα