Νοσηλευτές / Νοσηλεύτριες και αποκλειστικές νοσοκόμες ή Φροντιστές υγείας

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Μεγάλη Νοσηλευτική εταιρία, αναζητά έμπειρους Νοσηλευτές / Νοσηλεύτριες και αποκλειστικές νοσοκόμες ή Φροντιστές υγείας για την Θεσσαλονίκη. Πλήρη ή και μερική απασχόληση.

Απαραίτητα Προσόντα:

Απαιτείται άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και δίπλωμα οδήγησης.

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΦΟΥΡΝΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Αρτοποιός - Αρτεργάτης για την θέση του ψήστη σε φούρνο στον Δήμο Θερμαϊκού.Θέση πλήρους απασχόλησης με προοπτικές εξέλιξης.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
FIBERTECH
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η FIBERTECH από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής οπτικών ινών αναζητά Τεχνικούς Οπτικών Ινών στο Νομό Θεσσαλονίκης.Περιγραφή θέσης:Νέες διασυνδέσεις πελατών FTTH για λογαριασμό Τηλεπικοινωνιακών παρόχων (εγκατάσταση, κατασκευή, παράδοση υπηρεσιών)Παράδοση απαιτούμενων επιμετρήσεων και τεχνικών στοιχείωνΕγκατάσταση καλωδίων με εμφύσηση,...
Θεσσαλονίκη
ERGON FOODS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Στην Ergon ψάχνουμε για ενθουσιώδεις και γεμάτους όρεξη ανθρώπους για να στελεχώσουν την ομάδα μας. O ιδανικός υποψήφιος είναι εκείνος που έχει πάθος γι' αυτό που κάνει και είναι πρόθυμος να μετατρέψει την επίσκεψη στον χώρο μας σε μια μοναδική...
Θεσσαλονίκη