Υπάλληλοι Μπουφέ

HEARTBIT
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητούνται υπάλληλοι για μόνιμη απασχόληση σε καινούργιο κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού, που θα ανοίξει 1η Ιουνίου για παραγωγή καφέ, κρέπας, βάφλας, τοστ και μπέργκερ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972778558

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

FRUTTI DI MARE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Σερβιτόρος - Σερβιτόρα από εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310239100 (ώρες: 14:00 - 20:00).Απαραίτητα Προσόντα:Σχετική εργασιακή εμπειρίαΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
AT OFFICE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Λογιστικό Γραφείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη αναζητά να προσλάβει Bοηθό Λογιστή, για να γίνει μέλος του ανερχόμενου γραφείου μας.Αρμοδιότητες :Τήρηση & Έλεγχος Απλογραφικών βιβλίων.Εγγραφές Διπλογραφικών ΒιβλίωνMy Data Διαβίβαση, Συμφωνία και Χαρακτηρισμός ΠαραστατικώνΔηλώσεις ΦΠΑ, Intrastat, Vies, Παρακρατούμενοι Φόροι, Περιβαλλοντικού Τέλους, Ειδικής Εισφοράς...
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Ψυκτικός - Βοηθός ψυκτικού - Εργατοτεχνίτης - Ανειδίκευτος από εταιρεία κλιματισμού - εξαερισμού - επαγγελματική ψύξη με έδρα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Πυλαία).Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Δίπλωμα οδήγησηςΔιάθεση για εργασίαΣυνέπεια και ΕπαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη