Λαντζιέρα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Θεσσαλονίκη επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για το τμήμα της Λάντζας με ενδιαφέρον για το αντικείμενο εργασίας του.

Κύρια καθήκοντα:

  • Καθαριότητα χώρων κουζινών και εξοπλισμού
  • Τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας
  • Σωστή χρήση εξοπλισμού και μηχανημάτων

Ικανότητες:

  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας
  • Ευελιξία και προσαρμοστικότητα
  • Αποτελεσματική διαχείριση έκτακτων συμβάντων και παραπόνων
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια και συνέπεια στην ολοκλήρωση εργασιών

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΓΛΥΚΟ Μ' ΑΛΑΤΙ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται υποψήφιες για τη θέση Service - Bar από καφέ μπαρ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.Θέσεις εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης (μόνιμη εργασία).Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία σε αντίστοιχη θέσηΠροσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτηΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΤηλέφωνο επικοινωνίας: 2311294303Παροχές:
Θεσσαλονίκη
Η αλυσίδα γυμναστήριων BODYFIT αναζητά Τεχνίτη ηλεκτρολόγο - Τεχνικό γενικών καθηκόντων. Αρμοδιότητες :Συντηρήσεις και επιδιορθώσεις των εγκαταστάσεων του δικτύουΤεχνική υποστήριξη σε ανακαινίσεις νέων καταστημάτων του δικτύουΣυντήρηση και φροντίδα εξοπλισμού και μηχανημάτων γυμναστηρίουΜεταφορά προϊόντων στο δίκτυο των καταστημάτων και της αποθήκηςΑπαραίτητα...
Θεσσαλονίκη
LAZARIDIS DIGITAL SERVICES
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Γραφίστας / Γραφίστρια από εταιρία ψηφιακών εκτυπώσεων στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Άριστη γνώση Photoshop & Illustrator ή Corel Draw Ευχέρεια χρήσης σε περιβάλλον Macintosh Εμπειρία στην χρήση γραφιστικών προγραμμάτων Παροχές:
Θεσσαλονίκη