Μάγειρες

ΛΟΥΠΙΝΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης μεγαλώνει την ομάδα του και αναζητά Μάγειρες για πλήρη απασχόληση.

Αν επιθυμείς και εσύ να εργάζεσαι σε ένα ζεστό περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης, θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2310535707.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΚΕΝΤΡΙΚΟ CAFE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ζητά να προσλάβει υποψήφιο/α για serviceΩράριο εργασίας σε βάρδιες Θέση μόνιμης και πλήρους απασχόλησηςΑπαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη σχετική εργασιακή εμπειρία και γνώση παραγγελειοληψίας με χρήση pda Επικοινωνιακές δεξιότητεςΑνάλογη επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφοράΓνώση αγγλικής γλώσσαςΠτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων...
Θεσσαλονίκη
NEW DAY
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Αισθητικός από ινστιτούτο αισθητικής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Απαραίτητα Προσόντα:Πτυχίο Αισθητικής (ΙΕΚ, ΤΕΙ κ.λπ.)Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε αντίστοιχη θέσηΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
GRILL ΠΡΑΣΣΑΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Tηλεφωνήτριες από το κατάστημα εστίασης Prassas στην Μπότσαρη με κυλιόμενο ωράριο 6ωρο.Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 6932734500.Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΠαροχές:Πενθήμερη Εργασία6 ώρες την ημέραΠλήρες ΑσφάλισηΠλήρες Αποδοχές
Θεσσαλονίκη