Υπάλληλος Γραφείου

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ζητείται υπάλληλος γραφείου με εμπειρία σε Τμήμα Αγορών Εξωτερικού / Εισαγωγές, για άμεση πρόσληψη, από εμπορική εταιρία στη Σταυρούπολη.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών
  • Γνώση τουλάχιστον Αγγλικών και Η/Υ

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΛΕΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Νέα Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στον νομό Θεσσαλονίκης (Κάτω Σχολάρι), αναζητά πεπειραμένο/νη φυσικοθεραπευτή/τρια ΤΕ εκπαίδευσης (με άδεια άσκησης επαγγέλματος) για πλήρη απασχόληση.Η Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων μας, είναι μία από τις κορυφαίες μονάδες γηριατρικής φροντίδας. Στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο, πλήρως...
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Τεχνίτης σιδηροκατασκευών από επιχείρηση σιδηροκατασκευών στον Λαγκαδά.Ημερομίσθιο 60€* Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο 6978645132Απαραίτητα Προσόντα:Διάθεση για εργασίαΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
BUTLERS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Αποθηκάριοι / Pickers με full-time σύμβαση για τη στελέχωση του Ηλεκτρονικού της καταστήματος.ΑρμοδιότητεςΠαραλαβές εμπορευμάτων (Παραλαβή, καταμέτρηση, τακτοποίηση)Τοποθέτηση / αποθήκευση εμπορευμάτωνΕκτέλεση και έλεγχος των παραγγελιώνΣυσκευασία και αποστολή παραγγελιώνΣυστηματική διαχείριση αποθεμάτων, παραλαβών, επιστροφών, παραγγελιώνΆμεση συνεργασία με το τμήμα πωλήσεων Απαραίτητα Προσόντα:Τουλάχιστον...
Θεσσαλονίκη