Πλύντης Αυτοκινήτων - Γλυκά Νερά

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Γλυκά Νερά

Ο Όμιλος Σφακιανάκη, με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά του αυτοκινήτου, στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του, αναζητά νέο μέλος για την ομάδα του στα Γλυκά Νερά:

Πλύντης Αυτοκινήτων

Βασικές αρμοδιότητες:

  • Εσωτερικό & εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτων
  • Εντοπισμός και αντιμετώπιση μικρών βλαβών όπως γρατσουνιές ή κηλίδες και εφαρμογή προϊόντων για την αποκατάστασή τους

Προφίλ υποψηφίου:

  • Άδεια οδήγησης (απαραίτητο)
  • Επιθυμητή ανάλογη εργασιακή εμπειρία
  • Φυσική αντοχή και ικανότητα για χειρωνακτική εργασία
  • Άριστη ικανότητα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών
  • Επιδεξιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια

Παροχές Εταιρίας:

  • Ικανοποιητικές αποδοχές
  • Δυναμικό & σύγχρονο περιβάλλον εργασίας
  • Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης

…………………………………………………………………………………………...........

Ο Όμιλος Σφακιανάκη είναι πρωτοπόρος στον κλάδο της αυτοκίνησης, με περισσότερα από 65 χρόνια πορείας στον χώρο των αυτοκίνητων, μοτοσυκλετών, λεωφορείων και φορτηγών. Είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκίνητων και μοτοσυκλετών SUZUKI ενώ δραστηριοποιείται στην εμπορία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών BMW καθώς και των αυτοκινήτων MINI, VOLVO, OPEL, FORD, JEEP, FIAT, ABARTH, ALFA ROMEO, SKODA, NISSAN, RENAULT και DACIA.

Επιπλέον, ο Όμιλος Σφακιανάκη δραστηριοποιείται και στον κλάδο των μακροχρόνιων μισθώσεων αυτοκινήτων μέσω της Executive Lease, καθώς και στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκίνητων με τα σήματα της Enteprise, National και Alamo. Στον κλάδο των βαρέων οχημάτων είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των φορτηγών DAF και Ford, καθώς και των λεωφορείων Temsa, ενώ αντιπροσωπεύει τα εμπορικά σήματα Cummins στον τομέα των γεννητριών και ναυτικών κινητήρων και της Linde σε αυτόν της διακίνησης φορτίων, μέσω της Ergotrak. Τέλος, ο Όμιλος Σφακιανάκη δραστηριοποιείται στις μεσιτείες ασφαλειών μέσω της Sfakianakis Insurance καθώς και στην παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφορών μέσω της Speedex.

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ADVANCED INTEGRATED COMMUNICATION
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Είσαι ένας ενθουσιώδης και εξειδικευμένος επαγγελματίας στον τομέα της τεχνολογίας και των δικτύων; Θέλεις να αναπτύξεις την καριέρα σου σε μια αναπτυσσόμενη εταιρία που προσφέρει τεχνολογικές λύσεις υψηλής ποιότητας; Εάν ναι, τότε μπορείς να είσαι ο/η Pre-Sales Engineer που αναζητάμε!Αναζητούμε...
Γλυκά Νερά
Ζητείται Αιμολήπτρια / Νοσηλεύτρια ή Βοηθός Νοσηλευτικής ΔΕ με εμπειρία στις αιμοληψίες από Πολυιατρείο στα Γλυκά Νερά Αττικής.Θέση εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Γλυκά Νερά
ΕΔΩΔΙΜΟΠΩΛΕΙΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Κατάστημα μικρού Σούπερ Μάρκετ ενδιαφέρεται για πρόσληψη προσωπικού στα Γλυκά Νερά Αττικής.Αρμοδιότητες:Εξυπηρέτηση πελατών Τακτοποίηση προϊόντων στα ράφια Παρακολούθηση ελλείψεων και φροντίδα για την αναπλήρωσή τους Παραλαβή εμπορευμάτων και οργάνωση αποθήκης Χειρισμός ταμειακής μηχανής και πιστωτικών συναλλαγών Διατήρηση καθαριότητας του χώρου...
Γλυκά Νερά