Υπάλληλος Παραγωγής

Κ DIPL PACKAGING
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα
Εργοστάσιο Κυτιοποιίας/Χαρτ.Συσκευασίας, με έδρα τα Σπάτα, ζητεί Υπάλληλος Παραγωγής, με διάθεση & προοπτική εξέλιξης μισθολογικής και τεχνικής.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Επιθυμητή προϋπηρεσία σε εργοστάσιο

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΌΜΙΛΟΣ Εταιρειών, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, αναζητά προσωπικό για τα νέα του καταστήματα εντός της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου).Αποστολή βιογραφικών μέσω της πλατφόρμαςΤηλέφωνο Επικοινωνίας: 6946250800Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Αθήνα
Η Teleperformance Greece, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο και στην Ελλάδα, προσφέρει πληθώρα ευκαιριών εργασίας σε θέσεις ανάπτυξης υφιστάμενου πελατολογίου. Οι συγκεκριμένες θέσεις αφορούν τηλεφωνική διαχείριση υφιστάμενων πελατών (σε εξερχόμενες ή/και εξερχόμενες, αναλόγως του project) με σκοπό την...
Αθήνα
Ammon Zeus Luxury Beach Hotel
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση Άριστη γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας Ευχάριστη και εξωστρεφής προσωπικότητα Ομαδικότητα στην εργασία και επαγγελματική συμπεριφορά Δυνατότητα εργασίας υπό πίεση, ομαδικότητα και προσήλωση στους στόχους που τίθενται καθώς και προσαρμοστικότητα σε ταυτόχρονες πολλαπλές ενέργειες-εργασίες...
Αθήνα