Βοηθός Τεχνικού Εγκατάστασης Μηχανημάτων Εξοπλισμού Συνεργείων - Βουλκανιζατέρ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Βοηθός Τεχνικού Εγκατάστασης Μηχανημάτων Εξοπλισμού Συνεργείων - Βουλκανιζατέρ από εταιρεία που δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό συνεργείων αυτοκινήτων και βουλκανιζατέρ στη Θεσσαλονίκη.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2310548173.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα Β' Κατηγορίας
  • Γνώση Αγγλικών
  • Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Διάθεση για εργασία
  • Συνέπεια και επαγγελματισμός

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Από ανώνυμη εμπορική εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών με έδρα την Ανατολική Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά ζητείται:Υπάλληλος γραφείου με γνώσεις λογιστικήςΟ/Η υποψήφιος θα απασχοληθεί στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης για την εξυπηρέτηση πελατών και την έκδοση παραστατικών με πλήρη απασχόληση, πενθήμερη εργασία.Απαραίτητα Προσόντα:Απόφοιτος σχολής...
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Βοηθός επιπλοποιού σε εταιρεία επίπλων στην Θεσσαλονίκη.Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία στο τρίψιμο επίπλων..εργατικος..Παροχές:καλος μισθος μπονους, και υπερωριες πληρωμενες!! τηλ. 6940974059
Θεσσαλονίκη
ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΡΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Νοσηλευτές με πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ για την λήψη ιστορικών σε ιατρική εταιρεία με έδρα στην Θεσσαλονίκη, πλησίον Δημαρχείου.Αποστείλατε το βιογραφικό σας με επισυναπτόμενη φωτογραφία.Απαραίτητα Προσόντα:Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Νοσηλευτικής ΣχολήςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη