ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΛΑΡΚ (REACH TRUCK) ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ

METRO AEBE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα με πάνω από 11.000 εργαζόμενους και μπορείτε να διεκδικήσετε και εσείς μία θέση στη μεγάλη οικογένεια της METRO!


 


Για το Κέντρο Διανομής στα Οινόφυτα Βοιωτίας αναζητούμε:


Χειριστή Κλαρκ (Reach Truck)


Βασικές Αρμοδιότητες • Παραλαβή εργασίας (job) στο φορητό τερματικό (rf)

 • Παραλαβή υποστηρίγματος μετά την οριστικοποίηση της παραλαβής από τον


Παραλήπτη και τον Καταχωρητή και απόθεση του στη θέση αποθήκευσης/συλλογής • Μεταφορά υποστηριγμάτων από θέση αποθήκευσης σε θέση συλλογής (ανατροφοδοσία)

 • Συλλογή υποστηρίγματος με παραγγελία ατόφιας παλέτας και απόθεση του στην προβλεπόμενη ράμπα φόρτωσης ανάλογα με την πληροφορία που έχει λάβει με την ανάθεση της παραγγελίας (job)

 • Μεταφορά υποστηριγμάτων από μια θέση αποθήκευσης/συλλογής σε άλλη μετά από σχετική ενημέρωση από τους αρμοδίους (αναδιάταξη)

 • Καθαρισμός μηχανήματος

 • Φόρτιση μπαταρίας μηχανήματος και προσθήκη υγρών μπαταρίας


 


Το προφίλ σας • Άδεια χειριστή Κλαρκ

 • Γνώση χειρισμού Scanner (Φορητού Τερματικού)

 • Γνώση χειρισμού ανυψωτικού μηχανήματος (Reach Truck)

 • Αξιοπιστία, συνέπεια, υπευθυνότητα


 


 


Στη METRO προσφέρουμε ένα αξιόπιστο και σταθερό περιβάλλον εργασίας, γεμάτο προκλήσεις!


 


 


Θα έχετε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών, καθώς και δυνατότητες εξέλιξης, σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία.


 


Κωδικός θέσης  WMS54


 

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Για τα καταστήματα ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ στο εμπορικό κέντρο Golden Hall / Μαρούσι, αναζητούμε άτομα με όρεξη και πάθος για να καλύψουμε θέσεις Πωλητής / Πωλήτρια – Μπουφετζής.ΑρμοδιότητεςΕπιθυμητή προϋπηρεσία σε κατάστημα τροφίμων και εστίασης.Προετοιμασία / Παρασκευή κρύων και ζεστών πιάτων, ακολουθώντας τα...
Αθήνα
Η M-KAT κατασκευαστική εταιρεία δημοσίων και ιδιωτικών έργων με πάνω από 30 χρόνια παρουσία στον χώρο με έδρα τα Κ.Πετράλωνα αναζητά για άμεση πρόσληψη άτομo για τη στελέχωση της θέσης: Γραμματειακή υποστήριξη/ λογιστική διαχείριση / παρακολούθηση δημόσιων συμβάσεων Αρμοδιότητες Γραμματειακή...
Αθήνα
Ammon Zeus Luxury Beach Hotel
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Βασικές αρμοδιότητες : Αναφέρεται στον Chef Συνεργάζεται με όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα (αποθήκη-cost control-service τμήμα προμηθειών) Εκτελεί menu buffet του κεντρικού εστιατορίου ‘’Estia’’ και menu All Day / Room service Οργανώνει το ασφαλές στοκ υλικών και την ομαλή λειτουργία του...
Αθήνα