Πωλητής / Πωλήτρια

PHONECLUB.GR
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητείται υπάλληλος με καλές επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανοποιητική επαφή με την τεχνολογία, για τη στελέχωση θέσης Πωλητή / Πωλήτριας σε κατάστημα πώλησης αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης με ωράριο απογευματινό 5ωρο και 6ήμερο.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Καλή σχέση με την τεχνολογία και τα προϊόντα της
  • Π‍ροσαρμαστικοτητα και γρήγορη ενσωμάτωση στην εργασιακή ομάδα

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΘΕΡΜΗ
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Ιδιωτικός Βρεφονηπιακός σταθμός στη Θέρμη Θεσσαλονίκης επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του βρεφονηπιοκόμο-νηπιαγωγό για 4ωρη απασχόληση σε τμήμα παιδικού σταθμού με ηλικίες παιδιών 2,5-3 ετών.Απαραίτητα Προσόντα:Πτυχίο ΕΠΑΛ/ΑΕΙ/ΤΕΙ ειδικότητας βρεφονηπιοκομίας/νηπιαγωγώνΠροϋπηρεσία σε παιδιά ηλικίας 2-6 ετών τουλάχιστον 2 έτηΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ / GEK TERNA GROUP
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
H εταιρεία ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. αναζητεί Indirect Sales Account Manager για την περιοχή της Β. Ελλάδος.Περιγραφή θέσηςΟ/Η κάτοχος της θέσης, θα είναι υπεύθυνος/η ανάπτυξης & διαχείρισης δικτύου εξωτερικών συνεργατών ηλεκτρικής ενέργειας & φυσικού αερίου στη Β. Ελλάδα.Κύριες αρμοδιότητες: Κινητοποίηση &...
Θεσσαλονίκη
LA BOLAGET FACILITY MANAGEMENT
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Καθαρίστριες για ιδιωτική κλινική στη Ανατολική Θεσσαλονίκη, με τόπο κατοικίας στο κέντρο ή στην ανατολική Θεσσαλονίκη.Θέσεις εργασίας πλήρους και μερικής απασχόλησης, βαρέα ένσημα.Παρακαλούνται οι υποψήφιες να επικοινωνήσουν ΜΟΝΟ τηλεφωνικά στο 6976762104, ΜΟΝΟ τις ώρες 11:00-14:00. Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη