Sales assistant / Πωλητής-Πωλήτρια Designers outlet Σπάτα

attrattivo
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Σχετικά με την attrattivo


Με πάνω από 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 500 ευχαριστημένους υπαλλήλους, η attrattivo αποτελεί μέλος του ομίλου AXF και έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της στη βιομηχανία της μόδας σε Ελλάδα, Κύπρο και Τσεχία.


 


Στοχεύοντας στην δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που βάζει ΕΣΕΝΑ στο επίκεντρο, αναζητούμε την/τον επόμενη/ο Sales Assistant- Πωλητή/Πωλήτρια για τα κατάστημα μας εντός του εμπορικού κέντρου Designers Outlet στα Σπάτα που θα απογειώσει το brand μας και θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να χτίζουμε το μέλλον μας με στυλ, και αυτοπεποίθηση.


 


Όπως ακριβώς, και τα ρούχα μας.


Θέλεις να γίνεις μέλος της δυναμικής ομάδας της attrattivo;


Η θέση


H επικοινωνία με τον κόσμο και η θετική ενέργεια είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν. Σου αρέσει να ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου παρέχοντας στους πελάτες μας εξειδικευμένες συμβουλές και προτάσεις μόδας. Θέλεις να προσφέρεις μια εμπειρία εξυπηρέτησης που απλά ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.


 


Φροντίζεις για την άρτια καθημερινή εικόνα του καταστήματος και κυνηγάς τους προσωπικούς σου στόχους με επιμονή και υπομονή. Στοχεύεις να ξεχωρίσεις στο fashion industry και αναζητάς ένα περιβάλλον εργασίας που θα σου προσφέρει συνεχή κατάρτιση και δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης.


Μια μέρα στη δουλειά


Στην attrattivo ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Πάμε, λοιπόν, να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις πώς είναι μια μέρα μαζί μας: • Είσαι μέλος μιας δημιουργικής ομάδας και ενός top clothing brand που εξειδικεύεται στη μόδα και στην εξυπηρέτηση των πελατών.

 • Εξυπηρετείς πρόθυμα τον κάθε μας πελάτη, προσφέροντας προσωποποιημένες συμβουλές και προτάσεις μόδας.

 • Φροντίζεις για την άριστη εικόνα του καταστήματος και οργανώνεις τα ρούχα με βάση τα πρότυπα της εταιρείας / του vm.

 • Επικοινωνείς με τους συνεργάτες σου παρακολουθώντας πάντα τις πωλήσεις της ημέρας, αλλά και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

 • Παρακολουθείς τα trends, εξειδικεύεσαι με προτεινόμενα trainings, και ενημερώνεσαι συνεχώς για τον τομέα της μόδας.

 • Τακτοποιείς τα αποθέματα, παρακολουθείς τις παραλαβές, και έχεις τον πλήρη έλεγχο του μαγαζιού.

 • Επιτυγχάνεις τους στόχους της ημέρας, αναδεικνύοντας όλα τα προϊόντα του brand μας πάντοτε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.


 


 


Είσαι αυτό που ψάχνουμε;


  • Σπουδάζεις ή απλά ψάχνεις μια δημιουργική απασχόληση στον τομέα της μόδας. (ναι, είμαστε αρκετά flexible σχετικά με την εκπαίδευση σου, καθώς το focus μας είναι η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ)


  • Έχεις ήδη επαγγελματική εμπειρία, και ζεις με το μότοFashion is my Passion. Αν έχεις και εμπειρία στη μόδα, τότε θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε!


  • Η οργάνωση και η τάξη σε χαρακτηρίζουν. Η οργάνωσή σου θα μας βοηθήσει να έχουμε κάθε πληροφορία σωστά συγκεντρωμένη και διαθέσιμη σε όλη την ομάδα!


  • Δεν σου ξεφεύγει τίποτα! You’ve got an eye for detail - μελετάς το κάθε ρούχο και τους συνδυασμούς του και έχεις πάντα τις καλύτερες fashion συμβουλές!


  • Είσαι ταλέντο στην επικοινωνία, σου αρέσει να γνωρίζεις κόσμο και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία.


  • Συναναστρέφεσαι με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και θέτεις τις ανάγκες και το στυλ του ως βασική σου προτεραιότητα.


  • Ψάχνεις ένα σταθερό περιβάλλον εργασίας, με σταθερές απολαβές, και ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης στον τομέα του fashion.


  • Γνωρίζεις ξένες γλώσσες και νιώθεις άνετα να συνεννοηθείς και να εξυπηρετήσεις πελάτες του εξωτερικού που δεν γνωρίζουν ελληνικά.


 


 


Τι σου προσφέρουμε εμείς


Φυσικά και γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας. Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε όλες μας τις διαδικασίες, δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, με εσένα στο πλάι μας.


 


Μαζί μας λοιπόν, θα βρεις:


  • Ανταγωνιστικές απολαβές και σταθερό εργασιακό περιβάλλον.

 • Συμβάσεις αορίστου χρόνου με δυνατότητα εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης και συνεχούς κατάρτισης στο fashion industry.

 • Μια επαγγελματική ομάδα με άρτια εκπαιδευμένο φιλικό προσωπικό.

 • Μηνιαίο bonus επιβράβευσης.

 • Ticketcompliments.

 • Αποκλειστικές εκπτώσεις για το κάθε μέλος του προσωπικού μας.

 • Επαγγελματικές ευκαιρίες εξέλιξης στον κλάδο. (Γιατί να μη διεκδικήσεις τη θέση του store manager;)


 


                


Join team #attrattivo


 


Ετοιμάσου για το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του attrattivo industry.Γίνε το επόμενο fashion icon που θα συντονίζει τα μαγαζιά ενός από τα μεγαλύτερα clothing brands στην Ελλάδα και όχι μόνο! #attrattivo


Σε περιμένουμε!


 


 


 


 

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

EY
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
ServiceNow Consultant At EY, you’ll have the chance to build a career as unique as you are, with the global scale, support, inclusive culture and technology to become the best version of you. And we’re counting on your unique voice...
Αθήνα
SHAROSETO
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Μονοπρόσωπη ΙΚΕ Sharoseto Fitness , με ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά της υγείας/ευεξίας, αναζητά νέο μέλος για την ομάδα του, στην περιοχή της Αθήνας.Βασικές αρμοδιότητες:Διαχείριση και Ανάπτυξη προγράμματος Influencer MarketingΔιαχείριση Γραφείου Τύπου Επικοινωνία με Δημοσιογράφους και Παραγωγή Δελτίων ΤύπουΟργάνωση...
Αθήνα
Lidl Ελλάς
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ποιοι είμαστεΠάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ' αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό...
Αθήνα