Πωλητής B2B

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Εισαγωγική και Τεχνική εταιρεία επαγγελματικών ψυγείων με πολυετή παρουσία στο χώρο που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, ζητά για άμεση πρόσληψη, με πλήρη απασχόληση, συνεργάτη Πωλητή ώστε να ενταχθεί στην ομάδα πωλήσεων.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εμπειρία στο χώρο σε Β2Β πωλήσεις
  • Δυνατότητα κατά περίπτωση ταξιδιών
  • Άνεση στην επικοινωνία, συνεργασία, συνέπεια κ επαγγελματισμός

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

DIAMOND TASTE M IKE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητήτε υπάλληλος ως πωλητής για κατάστημα με είδη λαϊκής τέχνης , που βρίσκεται εντός αερολιμένα Θεσσαλονίκης για πλήρη απασχόληση Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Οδηγός Σχολικού Λεωφορείου από βρεφονηπιακό σταθμό στον Εύοσμο.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα:Κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος και Π.Ε.ΙΑπαραίτητη προϋπηρεσίαΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
Η Contract ΑΕ αναζητά Διοικητικό Στέλεχος με Εμπειρία στον Τομέα της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης για Γραμματειακή Υποστήριξη στη Θεσσαλονίκη. Η θέση αφορά εργασία με φυσική παρουσία πλήρους απασχόλησης.Η Contract ΑΕ, είναι μέλος του δικτύου εταιριών Contractnetwork.gr μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες...
Θεσσαλονίκη