Βοηθός λογιστηρίου

BIOSTRUCTION
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Από τεχνική κατασκευαστική εταιρεία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ζητείται υπάλληλος γραφείου - βοηθός λογιστηρίου με γνώσεις λογιστικής.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εστιατόριο στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εστιατόριο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αναζητά Σερβιτόρο / Σερβιτόρα και Βοηθός Σερβιτόρου.Θέση εργασίας με δυνατότητα πλήρους ή μερικής απασχόλησης κατόπιν συνεννόησης. Απαραίτητα Προσόντα:Σχετική εμπειρίαΔιάθεση για εργασίαΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
EXCELLENCE BY CHRISTINE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται έμπειροι Κομμωτές / Κομμώτριες & Barbers σε χώρο κομμωτηρίου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (εντός εμπορικού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.** Μετά την αποστολή βιογραφικού οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορείτε να επικοινωνείτε και στο: 6947431960Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία σε αντίστοιχη θέσηΣυνέπεια και ΕπαγγελματισμόςΠνεύμα συνεργασίαςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εταιρεία παραγωγής και εμπορίας τροφίμων αναζητά Picker - Αποθηκάριο για τη στελέχωση της έδρας της στη Δυτική Θεσσαλονίκη.Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΔιάθεση για εργασία Συνέπεια, επαγγελματισμός, μεθοδικότητα και οργανωτικότηταΠαροχές:Μόνιμη εργασία πλήρους απασχόλησης
Θεσσαλονίκη